• LIFE&STYLE

    Ανησυχία για την υγεία της Μαντόνα – Ακύρωσε και πάλι συναυλία (video)

    • NewsRoom

    Η βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα


    Τη μία συναυλία μετά την άλλη ακυρώνει η Μαντόνα προκαλώντας ανησυχία, απογοήτευση και αντιδράσεις.

    Η προγραμματισμένη συναυλία στο πλαίσιο της Madame X περιοδείας της βασίλισσας της ποπ, χθες βράδυ στη Λισαβόνα ακυρώθηκε σχεδόν δύο ώρες πριν την έναρξη. Πρόκειται για την δεύτερη συναυλία που ακυρώνει στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, όπου γεννήθηκε το νέο της άλμπουμ, και την ένατη συνολικά.

    Τους τελευταίους μήνες, η Μαντόνα υποφέρει από πόνους στο γόνατό της με αποτέλεσμα να πραγματοποιεί με ιδιαίτερη δυσκολία τις δίωρες συναυλίες, ενώ κάποιες φορές αναγκάζεται να τις ακυρώνει εντελώς.

    Η εταιρεία παραγωγής «Everything is New» ανακοίνωσε το γεγονός στα social media, συμπληρώνοντας ότι η τελευταία συναυλία στη Λισαβόνα που είναι προγραμματισμένη να γίνει απόψε 23 Ιανουαρίου, αναμένεται να γίνει κανονικά.

    Μετά την ακύρωση του πρώτου σόου στη λεωφόρο Coliseu dos Recreios της Λισαβόνας την Κυριακή, η Μαντόνα είχε γράψει στο Instagram: «Συγγνώμη που έπρεπε να ακυρώσω, αλλά πρέπει να ακούσω το σώμα μου και να ξεκουραστώ».

    Την Τρίτη, η 61χρονη σταρ ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο ανεβαίνει τις σκάλες με την βοήθεια μπαστουνιού, προκαλώντας σοκ στους θαυμαστές της.

    Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, μοιράστηκε ακόμα ένα βίντεο, το οποίο την δείχνει να κάνει μπάνιο σε πάγο για το γόνατό της.

    MADONNA – MADAME X – 22 DE JANEIRO, LISBOA.Lamentamos informar que Madonna não poderá atuar esta noite devido a dores…

    Posted by Everything Is New on Wednesday, January 22, 2020

    Μπορεί οι κάτοχοι των εισιτηρίων της συναυλίας να έχουν τη δυνατότητα να λάβουν πίσω τα χρήματά τους, ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν ταξιδέψει από μακριά προκειμένου να βρεθούν σε ένα από τα σόου της βασίλισσας της ποπ, ξοδεύοντας λεφτά σε ξενοδοχεία και πτήσεις, κάτι που έχει φέρει αγανάκτηση και εκνευρισμό σε κάποιους.

    Απορία προκαλεί το γεγονός ότι για αυτή την περιοδεία, η Μαντόνα επέλεξε να πραγματοποιεί τις συναυλίες σε μικρά θέατρα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση του αριθμού των σόου σε κάθε χώρα και κατά συνέπεια να καταπονείται ακόμη περισσότερο, σε σχέση με άλλες περιοδείες.



    ΣΧΟΛΙΑ