• LIFE&STYLE

    Α. Αγγλούπας: o άνθρωπος… με τα ψυχολογικά προβλήματα που έτρεχε με 330 χλμ στην παραλιακή

    Αλέξανδρος Αγγλούπας

    Αλέξανδρος Αγγλούπας


    O Αλέξανδρος Αγγλούπας όπως άλλωστε έλεγαν όλοι οι φίλοι του ζούσε μια βασιλική ζωή. Γλεντούσε κάθε βράδυ στα καλύτερα στέκια της Αθήνας, παίρνοντας μέρος σε ρωμαϊκά πάρτι, τρώγοντας αστακούς στις σουίτες του γηπέδου Καραϊσκάκη, αλλάζοντας ερωτικές συντρόφους και τρέχοντας με… 330 χιλιόμετρα την ώρα στην παραλιακή λεωφόρο, όπως ο ίδιος άλλωστε υπερηφανευόταν στις φωτογραφίες που αναρτά στο Διαδίκτυο. Και όλα αυτά όταν σύμφωνα με τους γιατρούς είχε …ψυχολογικά προβλήματα.

    aggloupas-660

    Το 2011

    Για όσα συνέβησαν τον Νοέμβριο του 2011 στο διαμέρισμα της Όλγας Φαρμάκη, αρχικά τα πράγματα έδειχναν ξεκάθαρα: Η Γωγώ Φαρμάκη μεταφέρεται τραυματισμένη από το όπλο του επιχειρηματία με ακατάσχετη αιμορραγία στην Εντατική του ΝΙΜΤΣ χωρίς να μπορεί να μιλήσει.

    Οι καταθέσεις της αδελφής της Όλγας όσο και του κ. Αγγλούπα κάνουν λόγο για ατύχημα. Έναν μήνα αργότερα τα δεδομένα αλλάζουν. Η νεαρή ηθοποιός, αφού συνέρχεται, δίνει κατάθεση και καταγγέλλει ότι ο σύντροφος της αδελφής της την πυροβόλησε επίτηδες. Τα υπόλοιπα είναι απλά ιστορία.

    f2

    Πάρτι στη Μύκονο και ράλι στην παραλιακή

    Αν και στη δικογραφία ο 35χρονος επιχειρηματίας παρουσιαζόταν  -σύμφωνα με έγγραφο Κολωνακιώτη ψυχιάτρου- ως άτομο που αντιμετωπίζει ορισμένα ψυχολογικά ζητήματα και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, εκείνη την εποχή έδειχνε να απολαμβάνει την κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία.

    aggloupas 1

    Βρισκόταν μεταξύ Μυκόνου και παραλιακής, έχοντας πάντα στο πλευρό του γνωστά μοντέλα, επιδίδεται σε λουλουδοπόλεμο στα πρώτα τραπέζια των μπουζουκιών, ενώ παίζει με τα πανάκριβα σπορ αυτοκίνητά του, τρέχοντας όπως λένε οι φίλοι του, στην… πίστα της λεωφόρου Ποσειδώνος ακόμη και με 330 χιλιόμετρα!

    Το 2012 πραγματοποίησε με την πανάκριβη σπορ Mercedes SLS AMG road trip στον ιταλικό Bορρά και την Ιταλική Ριβιέρα. Μάλιστα, από το iPhone του έκανε συχνά check in στα πεντάστερα ξενοδοχεία που κατέλυε σε Μιλάνο, Φλωρεντία και Πορτοφίνο, ανεβάζοντας σχετικό υλικό στο Instagram.

    Αλλά και οι εικόνες από τις καλοκαιρινές διακοπές έως σήμερα του κ. Αγγλούπα είναι εξίσου ανέμελες και πολυτελείς, όπως επιβάλλεται δηλαδή… για να ξεπεράσει τα ψυχολογικά προβλήματα που διέγνωσε ο Κολωνακιώτης ψυχίατρος.

    aggloupas opla1

    Μόνιμος θαμώνας στην Ψαρού με την πριβέ πρώτη ξαπλώστρα κύμα και φορώντας το κουφετί μαγιό του, έκανε ατέλειωτες βόλτες με το τζετ σκι από παραλία σε παραλία, ενώ στα highlights του φετινού καλοκαιριού συμπεριλαμβάνεται το ξέφρενο πάρτι στο «Nammos», όπου το μαγαζί κυριολεκτικά κάηκε από τους κόκκινους καπνούς και τους ιπτάμενους αστακούς που προσγειώνονταν πάνω στα τραπέζια.

    Ο 40 χρονος εκείνη την εποχή μάλιστα έδωσε το «παρών» και στο πάρτι των Καναδών σχεδιαστών της εταιρείας Dsquared, Ντιν και Νταν, με θέμα την αρχαία Ελλάδα. Μάλιστα έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση με χλαμύδα, χρυσά βραχιόλια στο μπράτσο και σανδάλια.

    aggloupas 2

    Τα σχόλια που απέσπασε από τους φίλους του στο Instagram η φωτογραφία του ως αρχαίου Έλληνα, γλεντώντας στο πάρτι των σχεδιαστών, ήταν διθυραμβικά.

    Τελευταία, μετά την απόκτηση της Mercedes SLS AMG των εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, ο 35χρονος επιχειρηματίας συνηθίζει να κάνει τις βόλτες του στην παραλιακή, τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα και έχοντας συνεπιβάτισσες αιθέριες υπάρξεις από τον χώρο του μόντελινγκ και του πενταγράμμου.

    Μπουζούκια, κλαμπ, ακριβά εστιατόρια της Γλυφάδας είναι τα στέκια του, ενώ δεν ξεχνά να επισκεφτεί συχνά και τις σουίτες του σταδίου Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσει με φίλους, σούσι και σαμπάνιες τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού.

    Το ατύχημα του σωματοφύλακά του

    Σε μια από τις πρόσφατες επισκέψεις του στο γήπεδο του Μεγάλου Λιμανιού, μάλιστα συνέβη και ένα περίεργο περιστατικό με τον άνθρωπο που τον συνόδευε στις δημόσιες εμφανίσεις του.

    Όπως άλλωστε είχε πει ο ίδιος στην κατάθεση που είχε δώσει στους αστυνομικούς, είχε τρομοκρατηθεί από την εγκληματικότητα που μαστίζει την Αθήνα και για τον λόγο αυτό οπλοφορούσε και είχε σωματοφύλακα.

    Ήταν περασμένα μεσάνυχτα όταν ο κ. Αγγλούπας έφυγε από τις σουίτες του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με το σπορ αυτοκίνητό του, με κατεύθυνση τα νότια προάστια.

    aggloupas3

    Ο συνοδός-σωματοφύλακάς του, αν και επέβαινε σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, δεν ήταν δυνατόν να ακολουθήσει τις επιταχύνσεις της σπορ Mercedes του -έχει ανεβάσει σχετική φωτογραφία στο Instagram όπου δείχνει τον δείκτη του κοντέρ κολλημένο στα 300-339 χιλιόμετρα- και έτσι τον άφησε να απομακρυνθεί έχοντας την εντύπωση ότι θα κατευθυνθεί προς γνωστό νυχτερινό κέντρο της λεωφόρου Συγγρού.

    Την τελευταία στιγμή και ενώ η μηχανή είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, ο οδηγός της αντιλαμβάνεται ότι το αφεντικό του τελικά κατευθύνεται προς Γλυφάδα.

    Στην προσπάθειά του να στρίψει τη μηχανή, χάνει τον έλεγχο και καρφώνεται στις μπάρες της παραλιακής.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώς ο επιχειρηματίας Αγγλούπας πλούτιζε μέσω της συμμορίας των Ρομά. Τι λέει η δικογραφία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λ. Φραγκιαδάκης: Κρίσιμη παρέμβαση μέσω του mononews του αφεντικού της ΕΤΕ για το θέμα της εκλογής προέδρου στην Εθνική

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Brexit: Η μεγάλη ήττα για την Theresa May. Τα επόμενα κρίσιμα βήματα



    ΣΧΟΛΙΑ