• LIFE&STYLE

    Άγγελος Λάτσιος: Ετοιμάζει δική του εκπομπή στον ΑΝΤ1; Τι απαντά ο Γιάννης Λάτσιος (video)

    • NewsRoom

    Άγγελος Λάτσιος και Ελένη Μενεγάκη


    Φήμες θέλουν τον γιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελο να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για την παρουσίαση μιας νέας εκπομπής.

    Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso αναφέρει ότι ο Άγγελος Λάτσιος ετοιμάζει δικό του κανάλι στο YouTube, όπου θα ανεβάζει βίντεο με θέμα το βυθό της θάλασσας. Παράλληλα, επιθυμεί να ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας του, καθώς έχει έρθει σε επαφή με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 προκειμένου να κάνει δοκιμαστικό για να παρουσιάσει στον σταθμό μια εκπομπή με την ίδια ιδιαίτερη θεματολογία.

    Όπως αποκάλυψε στο «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιάννη Λάτσιο, πατέρα του Άγγελου και πρώην διευθυντή του ΑΝΤ1, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, δίνοντας έτσι τέλος στις φήμες για τα πρώτα τηλεοπτικά βήματα του γιου του.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Άγγελος Λάτσιος σκόπευε να φύγει για σπουδές στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αμερική, ωστόσο, εμπόδιο στα σχέδιά του στάθηκε το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού με αποτέλεσμα να αναβάλλει προσωρινά το μεγάλο αυτό ταξίδι.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Ελένη Μενεγάκη-Μάκης Παντζόπουλος: Αυτό είναι το ακίνητο που αγόρασαν στην Κηφισιά

    Στην κορυφή οι «Άγριες Μέλισσες» και τον Ιανουάριο με πάνω από 1.830.000 τηλεθεατές

    Survivor spoiler: Η παίκτρια που αποχωρεί απόψε και η περίεργη διαρροή (video)



    ΣΧΟΛΙΑ