• LIFE&STYLE

    Survivor spoiler: Η παίκτρια που αποχωρεί απόψε και η περίεργη διαρροή (video)

    • NewsRoom

    Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου


    Τις φήμες περί αποχώρησης της Έλενας Μαριπόζα Κρεμλίδου από το Survivor σχολίασαν το πρωί της Τετάρτης, στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

    Αυτή την εβδομάδα, οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας πήραν τα πάνω τους και έστειλαν τους Μπλε στο Συμβούλιο του Νησιού, πετυχαίνοντας δύο σημαντικές νίκες.

    Από τις ψηφοφορίες, αλλά και το δικαίωμα υπόδειξης του τρίτου υποψηφίου από την ατομική ασυλία που κέρδισε ο Νίκος, υποψήφιες προς αποχώρηση αναδείχθηκαν οι Βαλέρια, Ελευθερία και Μαριπόζα.

    Ωστόσο, τα ονόματα των δύο τελευταίων υποψηφίων έγιναν γνωστά στο επεισόδιο της Τρίτης, με την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού να ξεκινά τα μεσάνυχτα, κάτι που σημαίνει αυτομάτως ότι κανένας δεν θα μπορούσε να γνωρίζει ποια παίκτρια αποχωρεί, ούτε καν η ίδια η παραγωγή του Survivor.

    Μια ημέρα νωρίτερα, όμως, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο «Πρωινό» σχολίασε πως σύμφωνα με διαρροές η παίκτρια που αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης είναι η Μαριπόζα, κάτι που προκαλεί εντύπωση, καθώς κανένας δεν θα μπορούσε να το γνωρίζει πριν την ψηφοφορία του κοινού.

    Από την άλλη στις προηγούμενες ψηφοφορίες του κοινού για την ανάδειξη δημοφιλέστερων παικτών, η Μαριπόζα δεν κατάφερε να κερδίσει αρκετές ψήφους σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες της, γεγονός που ενδέχεται να υποδεικνύει ότι δεν αποκλείεται να είναι όντως η παίκτρια που αποχαιρετά τον Άγιο Δομίνικο απόψε.

    Πώς σχολίασαν την παράξενη διαρροή στο «Ευτυχείτε»:

    Το «Πρωινό» σχολιάζει το χθεσινό επεισόδιο:

    Διαβάστε επίσης:

    Ελλάδα όπως… Άγιος Δομίνικος: Ενδιαφέρον ξένων παραγωγών για ριάλιτι επιβίωσης σε Χαλκιδική και Κιλκίς

    Survivor: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση – Χαμός στο Συμβούλιο (video)

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ