ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θέση στην έντονη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Σοφία Παυλίδου και τον σύζυγό της Μάνο Παπαγιάννη, παίρνει η Αγγελική Δαλιάνη, που μέχρι σήμερα έχει κρατήσει χαμηλούς τόνους.
Η ηθοποιός, μετά την οριστική διακοπή του Πετάει Πετάει, από το θέατρο Χυτήριο δημοσίευσε ένα ιδιαίτερο βίντεο στο instagram.
Πρόκειται για ένα απόσπασμα από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, στην οποία η παρουσιάστρια κάνει λόγο περί ξεφτίλας! «Υπάρχουν άνθρωποι που νομίζουν πως ξεφτίλισαν κάποιον. Όμως τι οξύμωρο; Στο τέλος αυτοί ξεφτιλίζονται…», αναφέρει με νόημα η παρουσιάστρια.
https://www.instagram.com/p/BeQ-5_3hJRM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_ufi
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μάνος Πίντζης: Τι δήλωσε για τη διακοπή της παράστασης «Πετάει – Πετάει» (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με μήνυση απαντά ο Μάνος Παπαγιάννης κατά της Σοφίας Παυλίδου! (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τέλος ο Μάνος Παπαγιάννης κι από την «Παρθένα Ζωή»;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Allwyn Care: Νέες δράσεις με έμφαση στην πρόληψη και την εθελοντική προσφορά
- Τρόφιμα: Σε υψηλό τριετίας οι παγκόσμιες τιμές – Πού καταγράφηκε η μεγαλύτερη άνοδος
- Wyndham Hotels: Ανάπτυξη ρεκόρ με περισσότερα από 869.000 δωμάτια και περισσότερα από 2.200 ξενοδοχεία παγκοσμίως
- Platinum, Gold και Bronze βραβείο για την ΙΚΕΑ στα Promotional Marketing Awards 2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.