• Κοινωνία

    Δολοφονία στην καφετέρια του Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι: Τι είπε ο δράστης πριν πυροβολήσει

    • NewsRoom
    Δολοφονική επίθεση σε 65χρονο επιχειρηματία στο Φάληρο - Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση


    Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι στο Περιστέρι από τη στυγνή δολοφονία που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην καφετέρια που διατηρεί ο Μάνος Παπαγιάννης με τη σύζυγό του, Αγγελική Δαλιάνη, μπροστά στα έκπληκτα μάτια θαμώνων, προσωπικού και περαστικών.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ο δράστης πριν σηκωθεί από το τραπέζι φέρεται να είπε στο θύμα «ηρέμησε, ηρέμησε».

    Στη συνέχεια, ο δράστης βγήκε έξω απ’ το μαγαζί κι επέστρεψε με ένα πιστόλι. Πυροβόλησε δύο φορές το θύμα πισώπλατα, η τζαμαρία της καφετέριας έσπασε και στη συνέχεια πυροβόλησε ακόμη δύο φορές το θύμα. Δηλαδή, σύνολο τέσσερις σφαίρες δέχτηκε το θύμα στο κεφάλι και την πλάτη.

    Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες αφού τον είχε πυροβολήσει, συνέχισε να τον χτυπά με τη λαβή του πιστολιού στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να πέσει η γεμιστήρα του όπλου του, ισχυρό στοιχείο στα χέρια των αστυνομικών του τμήματος δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής.

    Το πιο πιθανό σενάριο είναι να πρόκειται για δολοφονία με προσωπικά κίνητρα χωρίς να αποκλείεται οτιδήποτε άλλο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν περισυλλέξει τέσσερις κάλυκες, ενώ η ταυτότητα του θύματος παραμένει άγνωστη. Την ίδια στιγμή, οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Πιο συγκεκριμένα, αναμένεται η νεκροψία-νεκροτομή, αναζητούν οπτικοακουστικό υλικό από κάμερες και περιμένουν τα αποτελέσματα των δειγματολογικών εργαστηρίων από την εξερεύνηση της γεμιστήρας που άφησε πίσω το ο δράστης.

    Τέλος, είναι σημαντική η ταυτοποίηση του θύματος αλλά και του δράστη, ώστε να δουν αν έχει ποινικό παρελθόν για να κατευθύνουν τις έρευνες.

    Να σημειώσουμε πως έγινε κι ένα δεύτερο έγκλημα στο Περιστέρι όταν ένας 37χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει πιθανότατα ψυχολογικά προβλήματα, έπνιξε τον 35χρονο συγκάτοικό του με πλαστική σακούλα, μετά από τσακωμό που είχαν.



    ΣΧΟΛΙΑ