• LIFE&STYLE

    Ανεβαίνει η θερμοκρασία


    Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κατά τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς, αλλά το μεσημέρι στο Σαρωνικό θα στραφούν σε νότιους έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα φτάσει στους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου.

    Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων ή καταιγίδων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα φτάσει στους 23 βαθμούς Κελσίου.

    Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 24 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, 8 έως 24 στη βόρεια Ελλάδα, 12  έως 25  στη δυτική Ελλάδα, 11 έως 23 στο βόρειο Αιγαίο και από 13 έως εικοσιτέσσερις βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα. Οι άνεμοι θα πνέουν από τα ανατολικά – βορειοανατολικά έως 4 και τοπικά στα νότια πελάγη 5  μποφόρ.



    ΣΧΟΛΙΑ