• LIFE&STYLE

    Αναστασία Περράκη: Τι δήλωσε για την δικαστική διαμάχη με τον Μουρούτσο και την κόντρα με την Λάουρα

    Μουρουτσος-Περρακη-αγωγη

    Αναστασία Περράκη και Μιχάλης Μουρούτσος


    Σε νέες δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Πρω1νό», η Αναστασία Περράκη αναφέρθηκε στα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν σχετικά με τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, Μιχάλη Μουρούτσο, αλλά και την κόντρα με την πρώην αγαπημένη του Μουρούτσου, Λάουρα Νάργες.

    «Θεωρώ ότι σαν ζευγάρι έπαιξε πάρα πολύ ο χωρισμός, πιο πολύ και από τον γάμο μου. Το μεγαλύτερο ψέμα που διάβασα είναι ότι υπήρξε μια κόντρα ανάμεσα σε μένα και τον Μιχάλη Μουρούτσο εξαιτίας της Λάουρας Νάργες.

    Τα τελευταία δημοσιεύματα ήταν σοκαριστικά για μένα. Δεν πιστεύω ότι ένας άνθρωπος θα μπει σε μια διαδικασία από τη στιγμή που υπάρχει ένα παιδί, να γράψει τόσες πολλές λεπτομέρειες πραγμάτων που ειπώθηκαν σε αυτό το δικαστήριο που έγινε.

    Είχαμε χωρίσει 6 χρόνια και δεν είχε βγει το διαζύγιο. Το άφησα να περάσει γιατί τα ζευγάρια όταν χωρίζουν υπάρχει ένας θυμός κι ένας εγωισμός που είναι πολύ φυσιολογικό, οπότε θεώρησα ότι όσο περνάει ο καιρός ίσως γίνεται λίγο καλύτερο.

    Πολλές φορές προσπαθήσαμε να βρούμε συναινετική λύση. Δεν γίνεται να μη μιλάμε με τον Μιχάλη γιατί υπάρχει ένα παιδί και δεν είναι σωστό να μη μιλάμε», δήλωσε η Αναστασία Περράκη, μεταξύ άλλων.

    Δείτε βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οι πρώτες δηλώσεις της Περράκη μετά τις «juicy» αποκαλύψεις για τη δικαστική διαμάχη με τον Μουρούτσο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: My Style Rocks: Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Σπυροπούλου (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Λάκης Λαζόπουλος: Συγκίνηση για τα 8 χρόνια από το θάνατο του Θανάση Βέγγου



    ΣΧΟΛΙΑ