• LIFE&STYLE

    Αλέξης Γεωργούλης για Βάνα Μπάρμπα: «Ο φόβος του ιού έχει τρομάξει πολύ κόσμο» (video)

    • NewsRoom
    Αλέξης Γεωργούλης


    Ο ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης βρίσκεται στη Λάρισα, κοντά στη μητέρα του για να τη βοηθάει, και μίλησε για την κατάσταση που βιώνει λόγω του κορονοϊού.

    Η ηθοποιός είχε πει χαρακτηριστικά προς τους Έλληνες ευρωβουλευτές που τυχαίνει να είναι και ηθοποιοί να δώσουν τον μισθό τους σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Όχι να παίρνουν διπλοθεσίες, από τη μία να παίρνουν τα λεφτά της ευρωβουλής και από την άλλη να τους βλέπουμε σε ριάλιτι! Είναι ντροπή!

    «Δεν τις είχα δει τις δηλώσεις, δεν τις είχα ακούσει» είπε ο Αλέξης Γεωργούλης. «Αυτό που ήθελα να πω εγώ, γιατί ουσιαστικά δεν με αναφέρει κιόλας και δεν θα ήθελα να έρθω σε μια τέτοια αντιπαράθεση, γιατί το σημαντικό αυτή τη στιγμή που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε να είμαστε ενωμένοι, να δημιουργήσουμε ομόνοια και να μην αφήσουμε κανέναν έξω από αυτόν τον κύκλο».

    Και κατέληξε: «Δεν ξέρω γιατί υπήρξε αυτή η ένταση. Προφανώς ο φόβος του ιού έχει τρομάξει πολύ κόσμο και μπορεί να έχουμε σπασμωδικές αντιδράσεις και να μην πετυχαίνουμε το στόχο που αυτή τη στιγμή όλοι πρέπει να στοχεύουμε. Να έχουμε ενότητα, να έχουμε συνοχή και να μην δημιουργούμε εντάσεις που μπορεί να διχάσουν την κοινωνία ή μεμονωμένους ανθρώπους».

    Δείτε τι άλλο δήλωσε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα»:

     



    ΣΧΟΛΙΑ