• LIFE&STYLE

    Miss Universe 2019: Ο τίτλος σε μια «μαύρη γαζέλα» και τα ευτράπελα με την Ελληνίδα υποψήφια

    • NewsRoom


    Ο τίτλος Miss Universe 2019 ανήκει δικαιωματικά από σήμερα στην Miss Νότια Αφρική, Ζοζιμπίνι Τούνζι (Zozibini Tunzi) μου μάγεψε τους κριτές του διαγωνισμού τόσο με τις τέλειες αναλογίες όσο και με τις έξυπνες απαντήσεις της.

    Η Τούνζι ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις, ενώ έχει διακριθεί και για την ακτιβιστική της δράση σε θέματα που αφορούν τη βία με βάση το φύλο. Επίσης, είναι υπέρμαχος της φυσικής ομορφιάς και στόχος της είναι να ενθαρρύνει τις γυναίκες να αγαπήσουν τον εαυτό τους όπως είναι.

    Η 26χρονη καλλονή κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα σε 90 συμμετέχουσες. Στην τελική τριάδα, πλάι στη Νοτιοαφρικανή νικήτρια, κατετάγησαν η Miss Μεξικό, Σοφία Αραγκόν – που ήρθε τρίτη – και τη Miss Πουέρτο Ρίκο, Μάντισον Άντερσον – που ήρθε δεύτερη πίσω από τη Τούζνι.

    Η Miss Νότια Αφρική, καθήλωσε τους κριτές με την απάντησή της όταν ρωτήθηκε για τη διαφορετικότητα και τη σημασία της: «Μεγάλωσα σε έναν κόσμο όπου μια γυναίκα όπως εγώ, με το χρώμα του δέρματος μου και το στιλ των μαλλιών μου, δεν θεωρήθηκε ποτέ όμορφη. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα αυτό να σταματήσει. Θέλω τα νέα παιδιά να κοιτάζουν το πρόσωπό μου και θέλω αυτά να βλέπουν το πρόσωπό τους να αντανακλάται στο δικό μου».

    Τα ευτράπελα με την ελληνική συμμετοχή τον διαγωνισμό…

    Δεν έλειψαν, πάντως, και τα ευτράπελα βέβαια από τον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς. Η Σταρ Ελλάς 2019 Ραφαέλα Πλαστήρα, δέχτηκε επίθεση από τη Miss Αυστραλία Sarah Marschke με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, να διακομιστεί στο νοσοκομείο και να αναγκαστεί να κυκλοφορεί με αναπηρικό καροτσάκι στις δραστηριότητες της διοργάνωσης επί δύο ημέρες.

    Η Ραφαέλα, η οποία βρίσκεται στη βρετανική πρωτεύουσα από τα τέλη του προηγούμενου μήνα, ισχυρίζεται ότι η φιναλίστ από την Αυστραλία την έσπρωξε από το λεωφορείο με αποτέλεσμα να πάθει διάστρεμμα! «Γυρνούσαμε από μια εκδήλωση και όπως πάω να κατέβω από το λεωφορείο με σπρώχνει η Miss Αυστραλία και μου γυρίζει το πόδι, έπαθα διάστρεμμα. Για δυο μέρες ήμουν με καροτσάκι. Είμαι ακόμη με γάζα στο πόδι» δήλωσε η ίδια.

    «Η κοπέλα που μου επιτέθηκε υποστήριξε ότι έγινε κατά λάθος και ήταν ατύχημα, αλλά με έσπρωξε επίτηδες. Από την αρχή έδειχνε μία κακία για εμένα. Η επίθεση που δέχτηκα και το διάστρεμμα με έκαναν να πεισμώσω ακόμη πιο πολύ για τον τελικό!»



    ΣΧΟΛΙΑ