Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και φέτος το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» με τους 12 φιναλίστ να εντυπωσιάζουν κοινό και κριτές με τα ιδιαίτερα ταλέντα τους. Στον μεγάλο τελικό οι τηλεθεατές είχαν τον πρώτο λόγο, οι οποίοι έδωσαν τις περισσότερες ψήφους στο συγκρότημα Εν Χορώ και τον 6χρονο Στέλιο Κερασίδη.
Μεγάλοι νικητές του επάθλου των 50.000 ευρώ αναδείχθηκαν οι Εν Χορώ, οι οποίοι πανηγύρισαν έξαλλα στο άκουσμα του αποτελέσματος, ενώ ο Στέλιος Κερασίδης βρέθηκε στη δεύτερη θέση.
Στους φιναλίστ του τελικού βρέθηκαν ακόμη οι Βασίλης Γεωργακόπουλος, Μαρία και Γιώτα, Lock’n’Roll Crew, Αριάδνη και Αδριάνα, 3 Tenors, Thompson Dancers, Street Dance Crew, Blink Mike, Street Gainz και MRS OJ (Άννα Γερογιάν).
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (17/12)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όταν η γυναίκα δεν έχει οργασμό – Οι πιθανές αιτίες
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ευγενία Νιάρχος: Οι δημιουργίες μου είναι εμπνευσμένες από κάτι ελληνικό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρωσία: Εξαπέλυσε μαζική επίθεση με drones και πυραύλους στην Δυτική Ουκρανία – Τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες
- Κυβέρνηση Τραμπ: Ζητά έγκριση Κογκρέσου για πώληση όπλων 6,4 δισ. δολαρίων στο Ισραήλ
- Πανικός στα αεροδρόμια Λονδίνου, Βερολίνου και Βρυξελλών από κυβερνοεπίθεση – Καθυστερήσεις και χειροκίνητα check in
- Παπαστεργίου για Ηλεκτρονικό Φάκελο Δικογραφίας: Μετάβαση σε ένα δικαστικό περιβάλλον πιο γρήγορο και πιο διαφανές
