• LIFE&STYLE

    Αυτοί είναι οι Έλληνες celebrity influencers με τους περισσότερους followers για το 2018

    • Νίκη Καξερή

    Αθηνά Οικονομάκου, Ανδρέας Γεωργίου, Ελένη Μενεγάκη


    Τα social media έχουν ανθίσει τα τελευταία χρόνια και δίνουν βήμα στον καθένα από εμάς να εκφραστεί και να αναδείξει την προσωπικότητά του. Τραγουδιστές, ηθοποιοί, παρουσιαστές, χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να επικοινωνήσουν με το κοινό τους και να προωθήσουν τη δουλειά τους. Λίγο πριν την είσοδο του 2019, συγκεντρώσαμε τους 11 πιο δημοφιλείς influencers της ελληνικής showbiz για το 2018 που βλέπουν τους followers τους να εκτοξεύονται στα ύψη.

    11. Σίσσυ Χρηστίδου

    Στη θέση 11 βρίσκουμε τη Σίσσυ Χρηστίδου η οποία μπήκε δυνατά στο παιχνίδι του διαδικτύου δημιουργώντας το δικό της κανάλι στο YouTube. Με την προσωπικότητά της, το χιούμορ της και τα ιδιαίτερα βίντεο που ανεβάζει, κατάφερε να μαγνητίσει το κοινό του YouTube και να αποκτήσει γρήγορα χιλιάδες συνδρομητές. Παράλληλα, αύξησε τους followers της σε Instagram και Twitter. Πρόσφατα, μάλιστα, έλαβε την τιμητική πλακέτα του YouTube για τους 100.000 συνδρομητές στο κανάλι της, ενώ φέτος επέστρεψε στην τηλεόραση με τη δική της ψυχαγωγική εκπομπή στο Open, «Έλα Χαμογέλα».

    Instagram: 563,426

    Twitter: 495,458

    YouTube: 175,675

    10. Μαίρη Συνατσάκη

    Ιδιαίτερα δημοφιλής στα social media είναι η παρουσιάστρια, ηθοποιός και επιχειρηματίας Μαίρη Συνατσάκη που απαριθμεί πάνω από μισό εκατομμύριο ακολούθους σε κάθε κοινωνικό δίκτυο.

    Διατηρεί κανάλι στο YouTube με βίντεο που αφορούν την ομορφιά, ενώ δεν διστάζει να ασχοληθεί και με κοινωνικά θέματα. Στο Instagram μοιράζεται προσωπικές στιγμές, ενώ έχει δημιουργήσει τη δική της ιστοσελίδα με προϊόντα ομορφιάς.

    Instagram: 584,151

    Twitter: 509,949

    YouTube: 226,136

    9. Κατερίνα Καινούργιου

    Η Κατερίνα Καινούργιου βλέπει συνεχώς τους followers της να αυξάνονται στα social media, καθώς τους κρατά ενήμερους καθημερινά για το κάθε της βήμα. Η παρουσιάστρια του Open ανεβάζει σέλφι, ρούχα, φωτογραφίες από ταξίδια της, αλλά και giveaways.

    Το κανάλι της στο YouTube δημιουργήθηκε πριν από δύο χρόνια, αλλά είναι ανενεργό.

    Instagram: 594,526

    Twitter: 622,683

    YouTube: 22,356

    8. Δούκισσα Νομικού

    Το πανέμορφο μοντέλο που έγινε πρόσφατα μητέρα βρίσκεται στην όγδοη θέση για φέτος και απαριθμεί χιλιάδες followers σε Twitter και Instagram. Μοιράζεται προσωπικές στιγμές με την οικογένειά της και δεν διστάζει να τσαλακωθεί με σέλφι χωρίς ίχνος μακιγιάζ αναδεικνύοντας τη φυσική της ομορφιά.

    Instagram: 676,503

    Twitter: 543,178

    YouTube: –

    7. Φαίη Σκορδά

    Πλησιάζει τους ένα εκατομμύριο followers και είναι το ίδιο αγαπητή σε Instagram και Twitter. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 ποζάρει πάντα στυλάτη διαφημίζοντας ρούχα, ενώ χρησιμοποιεί τους λογαριασμούς της για να χαρίζει δώρα στους followers της.

    Instagram: 761,669

    Twitter: 705,134

    YouTube: 37,111

    6. Σάκης Ρουβάς

    Από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει ο κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς τον οποίο και συναντάμε στην έκτη θέση. Ο Σάκης ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο από την προσωπική του ζωή και φυσικά από την επαγγελματική, συγκεντρώνοντας άπειρα likes.

    Και φέτος τον απολαύσαμε στη θέση του κριτή και coach στο ιδιαίτερα δημοφιλές The Voice of Greece.

    Instagram: 784,768

    Twitter: 531,429

    YouTube: 51,691

    5. Σάκης Τανιμανίδης

    Ακόμα έναν άνδρα συναντάμε στη θέση πέντε και αυτός δεν είναι άλλος από τον παρουσιαστή του Survivor Σάκη Τανιμανίδη. Με το χιούμορ του, τα ταξίδια του και τα updates για το ριάλιτι επιβίωσης έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο κοινό που παρακολουθεί το κάθε του βήμα.

    Instagram: 804,824

    Twitter: 13,357

    YouTube: –

    4. Αθηνά Οικονομάκου

    Η Αθηνά Οικονομάκου εντυπωσιάζει και τραβάει τα βλέμματα με κάθε φωτογραφία που ανεβάζει από τα ταξίδια της σε Ελλάδα και εξωτερικό. Δημιουργεί τάσεις και προωθεί ρούχα και παπούτσια.

    Αυτήν την περιόδο την απολαμβάνουμε στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Έλα στη Θέση μου», ενώ το περασμένο καλοκαίρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της στο αγαπημένο της νησί, τη Μύκονο.

    Instagram: 826,545

    Twitter: 159,346

    YouTube: –

    3. Άκης Πετρετζίκης

    Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο σεφ Άκης Πετρετζίκης ο οποίος μοιράζεται στα social media κυρίως συνταγές και λαχταριστά πιάτα που ετοιμάζει. Διατηρεί ένα σταθερό κοινό σε YouTube και Twitter, ενώ στο Instagram πλησιάζει τους ένας εκατομμύριο ακολούθους.

    Εκτός από την εκπομπή μαγειρικής που παρουσιάζει στον Alpha και τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του Bake Off Greece, ο Άκης Πετρετζίκης ανεβάζει βίντεο με δικές του συνταγές στο κανάλι του στο YouTube με τους συνδρομητές του να αυξάνονται καθημερινά.

    Instagram: 927,309

    Twitter: 427,492

    YouTube: 421,868

    https://www.instagram.com/p/BrfNcNelzdS/

    2. Ελένη Μενεγάκη

    Η «βασίλισσα» της ελληνικής τηλεόρασης βρίσκεται μια ανάσα πριν την πρώτη θέση της λίστας μας. Πλησιάζει το ένα εκατομμύριο στο Instagram, όπου αναρτά καθημερινά διαγωνισμούς. Βέβαια, μοιράζεται και προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητα και τις διακοπές.

    Μάλιστα, φροντίζει να απαντάει στα σχόλια των ακολούθων της και είναι πολύ προσιτή και επικοινωνιακή, κάτι που λατρεύει ο κόσμος.

    Instagram: 969,932

    Twitter: 509,022

    YouTube: –

    1. Ανδρέας Γεωργίου

    Ο πρώτος που κατάφερε να ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο είναι ο σεναριογράφος και ηθοποιός Ανδρέας Γεωργίου ο οποίος «έκλεψε» το στέμμα από την «βασίλισσα» Ελένη Μενεγάκη και βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

    Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο τηλεοπτικό κοινό με τις επιτυχίες που έχει σημειώσει, όπως το «Μπρούσκο» και το «Τατουάζ». Ο Ανδρέας Γεωργίου ανεβάζει κυρίως φωτογραφίες και βίντεο από τα γυρίσματα των σειρών του, αλλά και από προσωπικές στιγμές του.

    Instagram: 1,140,218

    Twitter: 22,269

    YouTube: –

    View this post on Instagram

    Every day is a big day… #moodoftheday

    A post shared by Andreas Geo (@georgiou82) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πένθος για τον Χρήστο Βασιλόπουλο (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας από 24 έως 30 Δεκεμβρίου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του Nomads (video)



    ΣΧΟΛΙΑ