• LIFE&STYLE

    Αφήνει τα θρανία; Οι νέες συζητήσεις Σπυροπούλου-Λάτσιου

    • NewsRoom

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου


    Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που απασχόλησε τη showbiz μετά το διαζύγιό της από τον Alpha επέστρεψε για ορισμένο χρονικό διάστημα στα θρανία. Η παρουσιάστρια αφοσιώθηκε το τελευταίο διάστημα στις σπουδές της και παράλληλα έκανε την πρακτική της άσκηση στο Γ’ Γενικό Ενιαίο Λύκειο της Αργυρούπολης.

    Όπως όλα δείχνουν όμως η αγάπη της για την τηλεόραση είναι μεγάλη, αφού η ίδια είχε έλθει σε επαφές με τον ANT1 προκειμένου να συμμετάσχει στο reality Nomads.

    Οι συζητήσεις ωστόσο δεν ευοδώθηκαν και η Κωνσταντίνα έμεινε εκτός παιχνιδιού. Νέες φήμες όμως θέλουν σύμφωνα με τα Παραπολιτικά την Κωνσταντίνα να έχει έλθει εκ νέου σε επαφές με τον Γιάννη Λάτσιο αυτή τη φορά για να συμμετάσχει σε διαγωνισμό χορού!

    Ο λόγος για το παιχνίδι Dancing With the Stars που θα ξεκινήσει προσεχώς. Η παρουσιάστρια αγαπά πολύ τον χορό και σύμφωνα με την ίδια πηγή έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο show.

    Για τον ίδιο λόγο και για το συγκεκριμένο show υπήρξαν συζητήσεις ανάμεσα στους αρμόδιους του καναλιού και τις κ.κ. Ειρήνη Κολιδά και Μαρία Κορινθίου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: H Gucci ελέγχεται για ανακριβείς φορολογικές δηλώσεις άνω του 1 δις!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημόσια συγγνώμη του Στέφανου Χίου στον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Πάμπλο Εσκομπάρ: Πέντε άγνωστα στοιχεία που λίγοι γνωρίζουν για τον «βαρόνο της κοκαΐνης»



    ΣΧΟΛΙΑ