ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ιταλική οικονομική αστυνομία, πραγματοποιεί ελέγχους τις τελευταίες ημέρες στην έδρα του οίκου μόδας Gucci για να εξακριβωθεί αν η εταιρεία ευθύνεται για φοροαποφυγή και ανακριβείς φορολογικές δηλώσεις, όπως γράφει ο ιταλικός τύπος.
Ο οίκος ανήκει, πλέον, στον γαλλικό όμιλο Kering.
Σύμφωνα με την εφημερίδα La Stampa, το ποσό για το οποίο πραγματοποιούνται οι έλεγχοι αγγίζει το ένα δισεκατομμύριο τριακόσια εκατομμύρια ευρώ και ενδέχεται να έχει μεταφερθεί σε εταιρία στην Ελβετία.
Όπως προσθέτει η εφημερίδα, φέρεται να πρόκειται για ποσό που προέκυψε από πωλήσεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στην Ιταλία.
Οι έρευνες έγιναν στην έδρα του οίκου, στο Μιλάνο, μετά από αίτημα του εισαγγελέα της ιταλικής συμπρωτεύουσας Στέφανο Τσιβάρντι.
«Πρόκειται για ένα ακόμη βήμα της εισαγγελίας του Μιλάνου με στόχο να περιορισθεί η φοροδιαφυγή των μεγάλων διεθνών ομίλων», γράφει η La Stampa.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δημόσια συγγνώμη του Στέφανου Χίου στον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατέσχεσαν προκαταβολικά χρήματα που προορίζονταν στο «Χαμόγελο του Παιδιού»!
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Μπλόκο» του ΣτΕ στην τουριστική επένδυση της Atalanti Hills ύψους 1,5 δισ. ευρώ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Ισχυρίζεται ότι κατέρριψε ένα αμερικανικό C-130 και δύο ελικόπτερα Black Hawk κατά τη διάσωση του πιλότου του F-15 – Πέντε νεκροί
- Οι παγίδες στο νέο κληρονομικό δίκαιο: Πότε ο ανήλικος θα μπορεί να κληρονομήσει χρέη
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ τη Μεγάλη Εβδομάδα, 6 έως 9 Απριλίου
- Φωτεινή Αραμπατζή: Ζητά σύσταση προανακριτικής επιτροπής για να αποδείξει την αθωότητά της για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.