ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Λίγη ώρα μετά την ομιλία του στο Ρέθυμνο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε σε γνωστό καφέ – μπαρ της πόλης για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν Μονάχου για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο κ. Τσίπρας βρέθηκε κοντά στους νέους, συνομίλησε με τους θαμώνες του μπαρ και μαζί «κούνησαν σεντόνι», παρακολουθώντας με μεγάλο ενδιαφέρον τον σπουδαίο αγώνα της ελληνικής ομάδας.
Γνωστός για τα… παναθηναϊκά του αισθήματα, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δέχθηκε πειράγματα από τους συγκεντρωμένους φίλους των ερυθρόλευκων.
Όλοι μαζί ωστόσο πανηγύρισαν τα γκολ της πειραϊκής ομάδας, απέναντι στους Γερμανούς.
Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας άκουσε με προσοχή κάποια από τα προβλήματα και αιτήματα που του έθεσαν οι νέοι της πόλης.
Στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα ήταν, μεταξύ άλλων, και ο πρώην υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός.
Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν από την τοπική ιστοσελίδα, zarpanews.gr.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πιερρακάκης: Η κρίση στην Γαλλία δεν θα μας επηρεάσει – Προτιμάμε τις πατριωτικές φοροαπαλλαγές από τους πατριωτικούς φόρους
- Τζος Χακ (Πρεσβεία ΗΠΑ): Χωρίς τον ηγετικό ρόλο της Ελλάδας, ο Κάθετος Διάδρομος δεν θα ήταν εφικτός
- Αυξήσεις στις συντάξεις από το 2026 – Ποιοι κερδίζουν με την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς
- Γιώργος Κώτσηρας: Στόχος των μέτρων η στήριξη των νέων, των οικογενειών και της περιφέρειας – Όλα με συνοχή και στόχευση
