• LIFE&STYLE

    Α. Κεραστάρης: “Η Intralot στηρίζει δύο σπουδαίους κοινωφελείς σκοπούς”


    Για μια ακόμα χρονιά η INTRALOT συμμετείχε στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών, ένα μοναδικό παγκόσμιο αθλητικό γεγονός και μία μοναδική εμπειρία ζωής, στηρίζοντας έμπρακτα δύο σπουδαίους κοινωφελείς σκοπούς. Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος αποτελεί γιορτή της ανθρώπινης θέλησης και αλληλεγγύης και φέρει στα πέρατα του κόσμου τα μηνύματα της δημοκρατίας, της ελευθερίας, της ευγενούς άμιλλας και της προσωπικής αριστείας.

    Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η ομάδα των δρομέων της εταιρείας “INTRALOT Runners” έτρεξε τις διαδρομές των 5, 10 και 42 χιλιομέτρων του φετινού Μαραθωνίου, με σκοπό να στηρίξει τη δράση της Μη-Κυβερνητικής Οργάνωσης “Ελληνική Εταιρεία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (Ε.Ε.Π.Α.Α.)”. Οι δρομείς έτρεξαν με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί φανέλα της INTRALOT, προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη για το θέμα του αυτισμού και να δώσουν την ευκαιρία στα άτομα με αυτισμό να ενταχθούν ομαλά στο κοινωνικό σύνολο.

    INTRALOT@Athens Marathon 2015

    Επιπλέον, για δεύτερη χρονιά, μέσω ενός εσωτερικού διαγωνισμού που διοργανώθηκε με την αφορμή του Μαραθωνίου, οι εργαζόμενοι της INTRALOT πραγματοποίησαν προσωπικές δωρεές για τη στήριξη της Μη-Κυβερνητικής Οργάνωσης “Το Χαμόγελο του Παιδιού”. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν για την υποστήριξη του έργου του Χαμόγελου του Παιδιού, που είναι η  υπεράσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών, και η διασφάλιση της απαραίτητης σωματικής, ψυχικής και πνευματικής ισορροπίας τους.

    Ο κ. Αντώνιος Κεραστάρης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT εξηγησε οτι: “Αισθανόμαστε υπερήφανοι για τη συμμετοχή μας σε αυτό το σημαντικό, αθλητικό γεγονός. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δρόμείς της INTRALOT για την αφοσίωσή τους και το ζήλο τους, καθώς έτρεξαν με την καρδιά τους για δύο σπουδαίους σκοπούς, την υποστήριξη του έργου της Ε.Ε.Π.Α.Α. και του Χαμόγελου του Παιδιού. Ο τερματισμός σε αυτόν τον τόσο απαιτητικό αγώνα αποτελεί απόδειξη πως όταν υπάρχει ισχυρή θέληση και πίστη, όλα είναι εφικτά.”



    ΣΧΟΛΙΑ