• LIFE&STYLE

    Οι 5 πιο απαράδεκτα γελοίες φήμες για το Brexit

    • NewsRoom


    Φόβος και πανικός επικρατούσε για καιρό στους δρόμους του Λονδίνου, εξαιτίας του επερχόμενου δημοψηφίσματος που θα έκρινε το μέλλον της χώρας σε περίπτωση Brexit. Αρκετά, όμως ήταν και τα “τρελά” σενάρια που ακούστηκαν για τις ανεπανόρθωτες συνέπειες που θα ακολουθούσαν την απόφαση αυτή.
    Αυτές είναι μια από τις πέντε πιο έντονες και τρελές φημολογίες που ακούσαμε κατά την διάρκεια του δημοψηφίσματος για την επικράτηση ή όχι του Brexit.
    Σενάριο “Nando'”
    Ένα από τα τρελά σενάρια, που άκουσαν οι Βρετανοί πολίτες ήταν ότι η γνωστή Πορτογαλική αλυσίδα εστιατορίων “Nando’s” επρόκειτο να κλείσουν εάν τελικά υπερίσχυε η απόφαση του Brexit.
    Αλήθεια;
    Φυσικά αυτό αποτέλεσε απλώς μια φήμη αφού οι υπεύθυνοι του εστιατορίου διέψευσαν τα εν λόγω σενάρια.
    gif laptop
     
    Σενάριο Eurovision
    Αυτό το σενάριο ίσως να ανησύχησε περισσότερο τους Βρετανούς fans της Eurovision, καθώς σε περίπτωση αποχώρησης της Μ. Βρετανίας από την Ε.Ε, η ίδια δεν θα μπορούσε να πάρει μέρος στο διαγωνισμό.
    Αλήθεια;
    Κάτι τέτοιο φυσικά διαψεύστηκε από το BBC, καθώς η χώρα συνδέεται πολύ στενά με τον διαγωνισμό, ενώ υπάρχουν και παραδείγματα άλλων χωρών, όπως της Αυστραλίας ή της Νορβηγίας, οι οποίες συμμετέχουν στον Ευρωπαϊκό θεσμό χωρίς να ανήκουν στην Ευρωζώνη.
    gif Kim Kardashian
    Σενάριο απόσυρση σοκολάτας Mars
    Η φήμη αυτή τρόμαξε πολύ κόσμο, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που είπαν ότι η σοκολάτα Milky Way Magic Stars, της εταιρείας Mars θα σταματούσε τις πωλήσεις της στις Ευρωπαϊκές χώρες σε περίπτωση Brexit.
    Αλήθεια; 
    Σενάριο που ευτυχώς διαψεύστηκε από την ίδια την Mars, καθησυχάζοντας τους καταναλωτές πως κάτι τέτοιο δεν θα ήταν αληθινό.
    Σενάριο Game of Thrones
    Αυτό το σενάριο τρομοκράτησε πολύ κόσμο, καθώς τα γυρίσματα της διάσημης σειράς είναι γνωστό ότι γίνονται στην Μ. Βρετανία. Πολλοί ήταν αυτοί που φοβήθηκαν ότι θα κοβόντουσαν τα επιδόματα της σειράς εάν έβγαινε η Μεγάλη Βρετανία από την Ε.Ε.
    Αλήθεια;
    Τελικά και αυτή η φήμη ευτυχώς διαψεύστηκε!
    john snow
    Σενάριο Zara
    Πολλοί είπαν ότι σε περίπτωση Brexit οι τιμές των Ευρωπαϊκών διάσημες ευρωπαικές αλυσίδες ρούχων, όπως για παράδειγμα της ισπανικής εταιρείας Inditex που έχουν και τα Zara, προκαλώντας την έντονη ανησυχία των Βρετανών καταναλωτών.
    Αλήθεια; 
    Το σενάριο αυτό θα χρειαστεί πολλά χρόνια συζήτησης, έτσι αποτελεί τουλάχιστον μέχρι στιγμής ένα μακρινό σενάριο.



    ΣΧΟΛΙΑ