• Ροή Ειδήσεων

    Σταρ του NBA κατηγορείται για βιασμό

    • NewsRoom


    Αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού είναι ο Κρίσταπς Πορζίνγκις, πρώην παίκτης των Νιου Γιορκ Νικς και νυν των Ντάλας Μάβερικς.

    Μία γυναίκα προχώρησε σε επίσημη καταγγελία στις αρχές την περασμένη Πέμπτη, ισχυριζόμενη ότι ο μπασκετμπολίστας την βίασε στις 7 Φεβρουαρίου του 2018 στο πολυτελές διαμέρισμά του στο Μανχάταν. Σύμφωνα με τη New York Post, η γυναίκα περιέγραψε πώς τα ξημερώματα εκείνης της ημέρας ο Λετονός παίκτης την έσπρωξε στο κρεβάτι του, τη χτύπησε πολλές φορές στο πρόσωπο και μετά τη βίασε.

    Υποστήριξε επίσης ότι δεν είχε προβεί σε καταγγελία τόσο καιρό, γιατί ήταν σε επαφή με τον παίκτη για να λάβει 68.000 δολάρια για να κρατήσει κρυφό το όλο περιστατικό. Δεν ήθελε ακόμη να προκαλέσει πρόβλημα στην καριέρα του μπασκετμπολίστα.

    Ο δικηγόρος του Πορζίνγκις αρνήθηκε τις κατηγορίες, ενώ τόνισε ότι ο πελάτης του έχει απευθυνθεί στις αρχές από τον Δεκέμβριο, καθώς η γυναίκα τον εκβίαζε για να κερδίσει χρήματα. Για την υπόθεση είναι ενήμεροι και οι άνθρωποι του ΝΒΑ, οι οποίοι δεν έχουν πάρει θέση, από τη στιγμή που οι έρευνες των αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη.

    Ο Λετονός σταρ είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό στο γόνατό του, την ίδια μέρα που – σύμφωνα με την καταγγελία – φέρεται να βίασε τη γυναίκα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πωλείται το απίστευτο κίτρινο φόρεμα που φόρεσε η Αμάλ Κλούνεϊ στο γάμο του Χάρι και της Μέγκαν

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόσα χρήματα κερδίζουν οι celebrities ανά ώρα; Τα έσοδα των Κλούνεϊ, Τζένερ, Μπιγιονσέ!



    ΣΧΟΛΙΑ