• LIFE&STYLE

    Πόσα χρήματα κερδίζουν οι celebrities ανά ώρα; Τα έσοδα των Κλούνεϊ, Τζένερ, Μπιγιονσέ!

    • NewsRoom


    Όπως όλοι γνωρίζουμε οι celebrities – ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές και άλλοι -κερδίζουν πάρα πολλά χρήματα και τα έσοδά τους αγγίζουν ποσά που δεν έχουμε καν φανταστεί.

    Συνήθως μαθαίνουμε τις αποδοχές που έχουν ανά έτος και πρόκειται, όντως, για πάρα πολλά χρήματα. Έχετε, όμως, ποτέ αναρωτηθεί πόσα “βγάζουν” ανά ώρα; Το  Business Insider το έχει κάνει και γι’ αυτό δημοσιοποίησε μια έκθεση, στην οποία αναγράφονται τα ποσά που κερδίζουν οι διάσημοι εκατομμυριούχοι σε ωριαία βάση.

    Τα ποσά αυτά υπολογίστηκαν σε συνάρτηση με τα ετήσια κέρδη τους και τα περιουσιακά τους στοιχεία, σύμφωνα με εκτιμήσεις του Forbes. Ποιος είναι, άραγε, ο πρώτος στην λίστα αυτή;

    Στην κορυφή βρίσκεται ο γοητευτικός Τζορτζ Κλούνεϊ, που πέρα από ηθοποιός, παραγωγός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος, τα τελευταία χρόνια είναι και επιχειρηματίας. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ κερδίζει 27.283 δολάρια κάθε ώρα, κάτι το οποίο μοιάζει λογικό, αφού πρόκειται για τον υψηλότερα αμειβόμενο ηθοποιό στον κατάλογο του Forbes το 2018.

    Κλούνει

    Αμέσως μετά συναντάμε την Κάιλι Τζένερ, από την πασίγνωστη και άκρως επιτυχημένη οικογένεια των Καρντάσιανς. H νεαρή (πρόκειται για τη μικρότερη της οικογένειας) αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας στον τομέα των καλλυντικών, αλλά και τηλεοπτική περσόνα, κερδίζει κάθε ώρα 19.006 δολάρια.

    Καιλι-Τζενερ
    Κάιλι Τζένερ

    Επόμενος στη λίστα είναι ο Ντουέιν Ντάγκλας Τζόνσον, Αμερικανός ηθοποιός, τραγουδιστής, παραγωγός και επαγγελματίας παλαιστής, με έσοδα 14.155 δολάρια την ώρα και έπειτα η Έλεν ντε Τζένερις, παρουσιάστρια του talk show «The Ellen DeGeneres Show», με 9.988 δολάρια ανά ώρα.

    Ellen DeGeneres

    Ο ΛεΜπρον Τζέιμς, Αμερικανός επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής, ακολουθεί με 9.760 δολάρια, ενώ τη σκυτάλη παίρνει η τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ, που κερδίζει 9.132 δολάρια ανά ώρα. Η λίστα κλείνει με τη βασίλισσα της R&B, Μπιγιονσέ, η οποία κερδίζει 6.849 δολάρια κάθε 60 λεπτά!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δέκα trends του φετινού φθινοπώρου και πώς να τα φορέσετε (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό είναι το αξεσουάρ μαλλιών που κάνει «θραύση» φέτος!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ερωτικές προβλέψεις – Σεπτέμβριος 2018: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με τα ζώδια;



    ΣΧΟΛΙΑ