ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνελήφθησαν στην Νέα Φιλαδέλφεια, μετά από επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και της ΕΚΑΜ, οι δύο Αλβανοί που δραπέτευσαν την Τετάρτη το βράδυ από το λιμάνι του Πειραιά κατά τη διάρκεια μεταγωγής τους στις φυλακές των Χανίων.
Υπενθυμίζεται ότι οι κρατούμενοι διέφυγαν στο λιμάνι του Πειραιά την ώρα που βρίσκονταν υπό μεταγωγή στις φυλακές των Χανίων. Συγκεκριμένα, η κλούβα της αστυνομίας μετέφερε στο πλοίο 11 κρατούμενους Αλβανούς κρατούμενους και την ώρα που τους κατέβαζαν για να τους οδηγήσουν μέσα στο πλοίο τέσσερις εκ αυτών κατάφεραν να δραπετεύσουν.
Ο ένας εκ των κρατουμένων ακινητοποιήθηκε από στέλεχος του λιμενικού σώματος και συνελήφθη ενώ λίγη ώρα αργότερα μετά από έρευνα ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ εντοπίστηκε και ένας δεύτερος που συνελήφθη κοντά στο λιμάνι του Πειραιά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βαρυποινίτες που είχαν καταδικαστεί σε δις ισόβια οι δραπέτες στον Πειραιά-Ο ένας είχε σφάξει παιδί 2,5 ετών
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗς: Πειραιάς: Γυναίκα αγνώστων στοιχείων διασώθηκε από επιβατηγό πλοίο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κρατούμενοι απέδρασαν στο λιμάνι του Πειραιά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λευκός Οίκος: Νέο περιστατικό με ένοπλο, κοντά στο Μνημείο του Τζορτζ Ουάσινγκτον
- Το «πράσινο φως» από την ΕΑΔΗΣΥ περιμένουν τα ΣΔΙΤ των 700 εκατ. ευρώ στη Βόρεια Ελλάδα
- Η Ήπειρος και η Βίκος της οικογένειας Σεπετά έγραψαν ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ (με τη διπλή άνοδο)
- Τηλεπικοινωνίες: Αναβρασμός στην αγορά – Οι κινήσεις Cosmote-Nova-ΔΕΗ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.