• Κοινωνία

    Συγκίνηση: Πατέρας «έκλεισε» 6 πτήσεις για να είναι κοντά στην κόρη του τα Χριστούγεννα

    Συγκίνηση: Πατέρας «έκλεισε» 6 πτήσεις για να είναι κοντά στην κόρη του τα Χριστούγεννα

    Πιρς Βον, Χαλ Βον και Μάικ Λίβαι


    Το γύρο του διαδικτύου κάνει μια συγκινητική ιστορία που φανερώνει το δέσιμο ενός πατέρα και της κόρης του. Ο Χαλ Βον από το Οχάιο των ΗΠΑ δεν ήθελε να περάσει τις γιορτινές ημέρες μακριά από την αεροσυνοδό κόρη του, Πιρς Βον και έτσι αποφάσισε να την ακολουθήσει στα ταξίδια της την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων. Την ιστορία μοιράστηκε ένας επιβάτης σε μία από τις πτήσεις της Delta Airlines ο οποίος καθόταν δίπλα στον πατέρα της κοπέλας.

    «Είχα την ευχαρίστηση να κάθομαι δίπλα στον Χαλ στην πτήση της επιστροφής μου. Η κόρη του, Πιρς, ήταν αεροσυνοδός και έπρεπε να εργαστεί τις ημέρες των Χριστουγέννων» έγραψε ο Μάικ Λίβαϊ στο προφίλ του στο Facebook μαζί με μία φωτογραφία του με τον Χαλ και μία άλλη της Πιρς με την στολή της αεροσυνοδού.

    Συγκινημένος ο ίδιος συμπλήρωσε:

    «Ο Χαλ αποφάσισε πως ήθελε να περάσει τις διακοπές μαζί της. Έτσι, πετάει σε κάθε πτήση της σήμερα και αύριο σε όλη τη χώρα για να είναι μαζί της τα Χριστούγεννα. Τι φανταστικός πατέρας! Σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα!».

    Μιλώντας για τη συνάντησή του με τον Χαλ και την Πιρς, ο Λίβαϊ εξήγησε στην USA Today πως ο πατέρας είχε αγοράσει συνολικά 6 αεροπορικά εισιτήρια.

    Τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Facebook μοιράστηκε και η ίδια η Πιρς και ευχαρίστησε την αεροπορική εταιρεία που ήταν τόσο ευπρόσδεκτη στον πατέρα της.

    «Κοίτα μαμά, τα καταφέραμε» έγραψε η Πιρς στη μητέρα της. «Το πρώτο ταξίδι του μπαμπά χρησιμοποιώντας τα πλεονεκτήματά του ήταν επιτυχία! Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους υπομονετικούς, και υπέροχους εργαζόμενους στα αεροδρόμια σε όλη την χώρα και το τέλειο πλήρωμα».

    https://www.facebook.com/pierce.vaughan/posts/10219072046618060

    Η Delta Airlines δημοσίευσε αργότερα μια δήλωση, που ανέφερε «Εκτιμούμε όλους τους υπαλλήλους μας που εργάζονται κατά την διάρκεια των διακοπών για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες της Delta και λατρέψαμε αυτόν τον μπαμπά που είχε την ευκαιρία να περάσει τα Χριστούγεννα μαζί με την κόρη του – ακόμη και διασχίζοντας την χώρα σε ύψος 30.000 ποδιών».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ουρές έξω από τα Harrods για τις εκπτώσεις του Boxing Day

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλύφθηκε ο «ένοχος» για τη βλάβη στο αεροσκάφος που μετέφερε την Άνγκελα Μέρκελ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παντρεύτηκαν η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth (video)



    ΣΧΟΛΙΑ