• LIFE&STYLE

    My Style Rocks: Η προσωπική αεροσυνοδός της βασιλικής οικογένειας και τα «καρφιά» της Καζαριάν (video)

    • NewsRoom

    Κυριακή και Μαρία


    Με δύο νέες εισόδους ξεκίνησε η εβδομάδα στο My Style Rocks, μετά την αποχώρηση της Έφης Γκούτα στο Gala της Παρασκευής και την οικειοθελή αποχώρηση της Άντζυ Ανδριτσοπούλου.

    Η Κατερίνα Στικούδη υποδέχτηκε στο πλατό την Κυριακή Κατσογρεσάκη και την Γεωργία Σιακαβάρα, οι οποίες δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τα κορίτσια, αλλά ούτε και τους κριτές, στην πρώτη τους εμφάνιση.

    Από την μία η Κυριακή είναι από την Κρήτη και εργάζεται ως αεροσυνοδός της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας. Μιλώντας για τον εαυτό της, η διαγωνιζόμενη του My Style Rocks δήλωσε:

    «Έχω σπουδάσει φιλοσοφική στο Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου, όμως, η φιλοσοφία του ταξιδιού με μάγεψε, και έτσι λίγο μετά το πτυχίο μου ξεκίνησα την καριέρα μου ως αεροσυνοδός. Όταν μετακόμισα στο Ντουμπάι, ξεκίνησα να ακούω ιστορίες για ιδιωτικά αεροσκάφη, έτσι έστειλα το βιογραφικό μου και στάθηκα αρκετά τυχερή.

    Η προϋπηρεσία μου και οι γνώσεις μου, οι τέσσερις γλώσσες που μιλάω με βοήθησαν για να ενταχθώ στο πλήρωμα της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας».

    Κατά τη διάρκεια της κριτικής της, η Μαρία Καζαριάν σχολίασε:

    «Καλώς ήρθες Κυριακή μου. Πας στα Harrods για ψώνια είπες. Εγώ, προσωπική μου άποψη, σαν Μαρία, ούτε στο Μοναστηράκι δεν θα πήγαινα. Και είπες ότι δουλεύεις στον Σεΐχη. Εφόσον δουλεύεις εκεί, θα πρέπει να βγάζεις ένα καλό μηνιάτικο και θα πρέπει να προσέχεις λίγο περισσότερο την εμφάνισή σου και πώς πας στα Harrods».

    «Πώς θα πήγαινες δηλαδή εσύ;» αναρωτήθηκε η Κυριακή.

    «Σίγουρα όχι αυτό το κολάν, αυτό το πουλόβερ που σου τονίζει πάρα πολύ το στήθος, το κασκόλ αυτό είναι απαίσιο για μένα και η μπότα έχει φύγει πια, είναι πολύ παλιά», απάντησε η Μαρία.

    «Είναι όλα καινούρια να σε ενημερώσω, γιατί ήρθα από το Ντουμπάι για το παιχνίδι με δυο βαλίτσες πράγματα οπότε έπρεπε να αγοράσω καινούργια. ‘Εχω πάει πολλές περισσότερες φορές από σένα στα Harrods, γιατί το Λονδίνο έχει γίνει το δεύτερο σπίτι μου» άρχισε να λέει η Κυριακή Κατσογρεσάκη.

    «Δεν το ξέρεις αυτό…» την διέκοψε η Μαρία Καζαριάν.

    Ούτε, όμως, τους κριτές εντυπωσίασε η παίκτρια, με αποτέλεσμα να λάβει την χαμηλότερη βαθμολογία απ’ όλες.

    Κυριακή Κατσογρεσάκη

    Από την άλλη, η Γεωργία Σιακαβάρα είναι ηθοποιός και τραγουδίστρια.

    Εμφανίστηκε στο πλατό και έδειξε στις συμπαίκτριές της και στην κριτική επιτροπή τις στιλιστικές της επιλογές με ένα εξωτικό look, που δεν εντυπωσίασε.

    Η 45χρονη Γεωργία δέχτηκε ανάμεικτα σχόλια, ωστόσο δεν έδειχνε να απογοητεύεται και δέχτηκε την κριτική.



    ΣΧΟΛΙΑ