• Top Stories

    Σάλος στο δήμο Αθηναίων – Υπάλληλος απαγόρευσε την είσοδο σε άστεγο λόγω… ωραρίου (video)

    • NewsRoom
    δήμος


    Σοκ προκαλεί η είδηση ότι υπάλληλος του Δήμου Αθηναίων αυθαίρετα έκλεισε Λέσχη Φιλίας, που λειτουργούσε ως θερμαινόμενος χώρος για τους άστεγους, επικαλούμενος λήξη του ωραρίου του.

    https://www.facebook.com/themis.vas/videos/10158010332865511/

    Το περιστατικό έγινε γνωστό, μέσω ενός βίντεο που ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Θέμης Βασαρμίδης, ιδιοκτήτης πολυχώρου εκδηλώσεων. Ο Δήμος έχει κινήσει ήδη διαδικασία αναζήτησης πειθαρχικών ευθυνών.

    Σε επικοινωνία του LiFO.gr με το Δήμο Αθηναίων, εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής υποστήριξε ότι ο υπάλληλος λειτούργησε αυθαίρετα και δεν ειδοποίησε κανέναν, επικαλούμενος πως είχε πιάσει χιόνι και δεν ήξερε πως θα γυρνούσε στο σπίτι του.   Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο χώρος φιλοξενίας να παραμείνει κλειστός για περίπου μία ώρα, από τις 22.30 έως τις 23.30 τη νύχτα.   Όταν το θέμα πήρε δημοσιότητα, ο υπάλληλος ειδοποίησε τις αρμόδιες δομές και ένας άλλος υπάλληλος πήγε και άνοιξε ξανά το χώρο.   Ο Δήμος Αθηναίων, που θεωρεί την ενέργεια του υπαλλήλου πολύ σοβαρό παράπτωμα, διερευνά το πόσοι άστεγοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στη Λέσχη Φιλίας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Φοροελέγχοι με άνοιγμα λογαριασμών : Δεύτερο χτύπημα από τη δικαιοσύνη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλη κυκλοφορίας: Νέα παράταση, διπλάσια πρόστιμα – Ποια οχήματα εξαιρούνται

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ευκλείδης: το θεώρημα των αργόσχολων



    ΣΧΟΛΙΑ