ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε το πρωί του Σαββάτου στο νοσοκομείο της Χαλκίδας ένας άστεγος άνδρας, ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και ληστείας.
Ο 48χρονος άντρας δέχθηκε επίθεση από τέσσερα άτομα, τα οποία δια της βίας τον έβαλαν σ’ ένα μαύρο αυτοκίνητο και αφού τον χτύπησαν, του απέσπασαν 25 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο.
Όπως κατήγγειλε το θύμα, στη συνέχεια οι δράστες τον εγκατέλειψαν και τράπηκαν σε φυγή.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει δύο άτομα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν τα κλοπιμαία, ενώ θεωρείται πως η σύλληψη και των υπόλοιπων δραστών είναι θέμα χρόνου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Τουλάχιστον 88 ταχυδρομικές υπηρεσίες διέκοψαν τις αποστολές δεμάτων στις ΗΠΑ, λόγω των δασμών
- Αναβάθμιση στο μισθολόγιο των σωμάτων ασφαλείας και στο διπλωματικό σώμα
- Συντάξεις: Καταργείται από το 2027 η προσωπική διαφορά για χιλιάδες συνταξιούχους – Πόσο ωφελούνται
- 89η ΔΕΘ: Οι εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη για την μείωση στους φορολογικούς συντελεστές
