ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
750 δισ ευρώ παρέμβαση από ECB με αγορές ευρωπαϊκών ομόλογων ακόμα και ελληνικών έγινε τις πρώτες πρωϊνές ώρες.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και ελληνικά ομόλογα. Τα futures στις ευρωπαϊκές αγορές δείχνουν ανοδικά, αλλά με οριακά κέρδη.
Πριν από μια εβδομάδα η ΕΚΤ είχε ανακοινώσει αγορές μόλις 120 δισ. ευρώ
Μετά τη γενναία παρέμβαση της Fed στις ΗΠΑ το βράδυ της περασμένης Κυριακής και το sell off των περασμένων ημερών η Κριστίν Λαγκάρντ ήταν υποχρεωμένη να παρέμβει δυναμικά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Διάγγελμα Τραμπ το βράδυ της Τετάρτης – Σήμα τερματισμού για τον πόλεμο στο Ιράν (Live upd)
- Χρηματιστήριο: Ένας συν ένας λόγοι που ο MSCI έχει «αναβαθμίσει» ήδη τις ελληνικές μετοχές και η έξοδος της Jumbo
- Χρηματιστήριο: Πάνω από 600 εκατ. ευρώ καθαρές εισροές, μετά την αναβάθμιση από MSCI, STOXX και FTSE Russell
- MSCΙ: Αναβαθμίζει σε ανεπτυγμένη αγορά την Ελλάδα από τον Μάιο του 2027
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.