• Ροή Ειδήσεων

    Ηράκλειο: Συγκίνηση για τη μεγάλη επιστροφή του Ευγένιου Γκέραρντ στο γήπεδο του ΟΦΗ

    • NewsRoom
    Γκεραρντ


    Ράγισαν καρδιές το βράδυ της Δευτέρας στο «Γεντί Κουλέ», το γήπεδο της ομάδας του ΟΦΗ στο Ηράκλειο το οποίο υποδέχθηκε για να τιμήσει την μεγαλύτερη μορφή της ιστορίας του, τον θρυλικό προπονητή Ευγένιο Γκέραρντ.

    Πρώην παίκτες πρώην παράγοντες, καλλιτέχνες από το νησί αλλά και απλοί  φίλοι του 77χρονου Ολλανδού προπονητή ήταν εκεί για να τον καλωσορίσουν πίσω στο γήπεδο. Ο Γκέραρντ, καταβεβλημένος αλλά και χαρούμενος, βγήκε από το νοσοκομείο – καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας – για να παρακολουθήσει το φιλικό προς τιμήν του που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Ηλία Πουρσανίδη.

    Παρά το γεγονός ότι το ”Γεντί Κουλέ” δεν γέμισε, όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες δημιούργησαν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα και τίμησαν με τον τρόπο τους την τεράστια προσφορά του.

    Από την μια ομάδα, των «παιδιών του Γκέραρντ» βρέθηκαν ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκε ο Ολλανδός: Σηφάκης, Χωσάδας, Γιαλαμάς, Μπεκιάι, Αγιομαμίτης, Αδάμος, Αθανασιάδης, Αναστασίου, Βάβουλας, Βασιλείου, Βέρα, Βλαστός, Γεωργαμλής, Δέδες, Δερμιτζάκης, Διγκόζης, Θωμαΐδης, Ιορδανίδης, Καργιώτης, Κιάσσος, Κοζανίδης, Χανιωτάκης, Σταυρακάκης, Γκουλής, Παυλόπουλος, Πατεμτζής, Ίσις, Μαρινάκης, Πουρσανίδης, Μαχλάς, Νιόπλιας, Τζουγκάνοβιτς.

    Από την άλλη, μεγάλοι ποδοσφαιριστές που δηλώνουν «φίλοι του Γκέραρντ»: Νικοπολίδης, Αποστολάκης, Κωστούλας, Καψής, Γκούμας, Μπασινάς, Κατσουράνης, Λυμπερόπουλος, Καραγκούνης, Τσιάρτας, Γκόγκιτς, Κατεργιαννάκης, Βενετίδης, Γιαννακόπουλος, Κωστένογλου, Κωφίδης, Λαγονικάκης, Μαλέκος, Μάρκος, Νταμπίζας, Τζόρτζεβιτς.

    Για τα.. τυπικά, οι φίλοι Γκέραρντ επικράτησαν με…4-0 των ”παιδιών” του μεγάλου Ολλανδού με γκολ των: 46′ Τζόρτζεβιτς, 52′ Καραγκούνης, 63′ Γιαννακόπουλος, 80′ Μάρκος

     



    ΣΧΟΛΙΑ