• What's happening

    Κ. Μητσοτάκης: Εκλογές όσο πιο γρήγορα, τόσο πιο καλά

    Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόεδρος Νέας Δημοκρατίας

    Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόεδρος Νέας Δημοκρατίας


    Ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση από το βήμα της ομιλίας του στα εγκαίνια των γραφείων της ΝΟΔΕ Άρτας, όπου και υποστήριξε ότι η Ελλάδα χρειάζεται “εκλογές όσο πιο γρήγορα, τόσο πιο καλά”.

    Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τόνισε ότι “Η χώρα χρειάζεται μια κυβέρνηση που θα κάνει την πολιτική υπέρβαση, θα ανοίξει δρόμους αναπτυξιακούς θα πει αλήθειες στον λαό, θα δώσει αισιοδοξία στους πολίτες”, ενώ συμπλήρωσε ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη από αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό όσο πιο σύντομα γίνεται και παρακίνησε τον κόσμο σε “έναν αγώνα, περιοχή-περιοχή, πόρτα-πόρτα”.

    Μαζί με τον κ. Μητσοτάκη στην διήμερη περιοδεία του στην Ήπειρο βρίσκεται και ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, ενώ στην Άρτα τον υποδέχτηκαν πρώην και νυν βουλευτές από την Ήπειρο, καθώς και στελέχη και φίλοι του κόμματος.

    Ο  κ. Μητσοτάκης το Σάββατο 26 Νοεμβρίου θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Μάξιμο, τον περιφερειάρχη Ηπείρου όπως και με άλλα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ιταλικό δημοψήφισμα: “Ωρολογιακή βόμβα” στα θεμέλια της Ευρωζώνης που απειλεί και την Ελλάδα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαβρωμένα ταβάνια, κατσαρίδες και ποντίκια στη Σχολή Ευελπίδων

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αγρίεψε ο Β. Μαρινάκης: Ζητά να εκπέμψει τώρα το κανάλι του



    ΣΧΟΛΙΑ