• The Wiseman

    Φώτης Μπόμπολας: Έχει μετρητά 50 εκατ. ευρώ, αλλά του απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα

    • The Wiseman
    the wise man

    the wise man


    Η παρέα του Μαξίμου και ο Ευκλείδης

    Σοβαρά ενοχλημένος μαθαίνω ότι είναι ο Ευκλείδης με αρκετούς υπουργούς της κυβέρνησης για μια σειρά από θέματα, είτε πρόκειται για την παροχολογία είτε για τοξικές δηλώσεις έναντι θεσμικών παραγόντων, όπως για παράδειγμα προς τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα. Ο υπουργός Οικονομικών δεν ανήκει στον σκληρό πυρήνα του Μεγάρου Μαξίμου και στους κολλητούς του Αλέξη, εξ ου και κατά καιρούς διαχωρίζει την θέση του… Βέβαια, τώρα έχει αρχίσει να παίρνει μεγαλύτερες αποστάσεις όσο βλέπει την κάλπη να πλησιάζει!

    Ο Φώτης Μπόμπολας και τα 50 εκατ. ευρώ 

    Ενας ένας οι πρώην εκδότες βρίσκονται στην πόρτα των ανακριτών για τα δάνεια του παρελθόντος. Μπορεί η σύζυγος Μπόμπολα (Ειρήνη Μανουσάκη) να πήρε μετρητά 50 εκατ. ευρώ επειδή πούλησε μετοχές σε επιχείρηση που είχε στο παρελθόν, όμως χθες ο Φώτης απολογήθηκε για παλαιό δάνειο των 80 εκατ. ευρώ που δεν επέστρεψε ποτέ στις τράπεζες. Μάλιστα του απαγορεύθηκε η έξοδος από την χώρα. Δηλαδή έχει στην τσέπη του 50 εκατ. ευρώ αλλά δεν δίνει τα λεφτά για να ξεχρεώσει. Να θυμίσουμε ότι σε λίγες ημέρες αρχίζει και πάλι μετά από ολιγοήμερη διακοπή η δίκη του Σταύρου Ψυχάρη για τα δάνεια του ΔΟΛ.

    Ο Πάσχας, το δάνειο και η ρύθμιση

    Η στήλη σάς έχει πληροφορήσει εδώ και κάποιες εβδομάδες ότι το Γιώργος Πάσχας έχει πράγματι πάρει δάνειο το 2006-2007 από την Εθνική Τράπεζα στην οποία εργαζόταν. Επρόκειτο για μετοχοδάνεια που δίνονταν τις παλαιές καλές εποχές στα στελέχη. Έγκυρη πηγή επιμένει ότι το δάνειο έχει πολλαπλές αρρυθμίες…

    Ηρέμησε ο Πανταλάκης

    Φίλος της στήλης που συνάντησε τον διευθύνοντα σύμβουλο της Attica Bank Θεόδωρο Πανταλάκη τις τελευταίες ημέρες μάς μετέφερε ότι τον είδε ήρεμο όσο δεν τον είχε δει τα τελευταία δύο χρόνια. 

    Του ανέλυσε τα σχέδια για την τράπεζα και όχι μόνο… 

    Το κλίμα στην τράπεζα έχει ηρεμήσει μετά την αποχώρηση του νευρικού και ζόρικου Π. Ρουμελιώτη… 

    Βέβαια, όσο πλησιάζει η ώρα των εκλογών, τόσο πιο κοντά έρχονται και ορισμένες αλλαγές στις διοικήσεις των τραπεζών… Και αυτό δεν αφορά μόνο την Attica Bank!

    Κουίζ: «Τρελαίνονται», όπως μαθαίνω, σε τράπεζα από τις πολλές γυναικείες παρουσίες και βγάζουν αρκετή χολή… Εξάλλου, τόσα χρόνια η συγκεκριμένη τράπεζα δεν είχε γυναίκα σε επιτελική θέση ούτε για δείγμα… Αλλάζουν οι καιροί και κάποιοι δεν λένε να προσαρμοσθούν στα νέα ήθη και έθιμα…



    ΣΧΟΛΙΑ