• Ροή Ειδήσεων

    Financial Times + mononews.gr: To τηλεφώνημα από το Λονδίνο που εγκαινιάζει μία νέα συνεργασία


    Στις αρχές Ιουνίου του 2018, η Editor in Chief του mononews.gr Ελένη Κρίτσαλου δέχτηκε ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από το Λονδίνο. Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν η Business Development & Account Manager των Financial Times, Rika Niekzad. Η Rika, λοιπόν, είπε στην Ελένη κάτι που την ξάφνιασε: «Πέρυσι αφήσαμε μια κουβέντα στη μέση. Θα θέλαμε πολύ να συνεργαστούμε οι FT με το mononews.gr. Είναι μια συνεργασία που την θέλουμε». Είναι γεγονός ότι η κουβέντα της Rika μας ξάφνιασε όλους.

    Πράγματι, οι δυο επιχειρήσεις, δηλαδή ένας κολοσσός των MEDIA, οι FT, και το mononews.gr, είχαν ξεκινήσει συζητήσεις τον Οκτώβριο του 2017 αλλά για διάφορους λόγους η συνεργασία δεν προχώρησε.  

    Το mononews.gr εκείνη τη δεδομένη στιγμή επέλεξε το Bloomberg, με το οποίο συνεργαζόμαστε ήδη από την 1η Δεκεμβρίου του 2017.  Τότε η Rika μας είχε πει: «Είμαι σίγουρη ότι θα ξαναμιλήσουμε σε λίγους μήνες».

    Πράγματι, η Rika δεν μας ξέχασε και επικοινώνησε μαζί μας τον Ιούνιο και η ίδια μάς ζήτησε να συνεργαστούμε.

    Το mononews.gr είναι μια εταιρία που της αρέσει να προσέχει τις δαπάνες της. Πριν από 3 χρόνια ξεκίνησε με 5 άτομα και σήμερα απασχολεί 30 εργαζόμενους που πληρώνονται, άπαντες, στην ώρα τους.

    Και, πιστέψτε με, η συνεργασία με τους FT για τα δεδομένα της Ελλάδας είναι πανάκριβη.

    Έτσι λοιπόν το αποφασίσαμε. Από τις 10 Οκτωβρίου, το mononews.gr ξεκινάει συνεργασία με το εγκυρότερο MEDIA του πλανήτη.  Γιατί ξέρουμε ότι στους αναγνώστες μας αρέσουν οι Financial Times. Γιατί το κοινό μας, σύμφωνα με έρευνές μας, είναι υψηλών απαιτήσεων.

    Και μας αρέσει να φροντίζουμε τους αναγνώστες μας οι οποίοι πρέπει να ξέρουν ότι η υπόθεση «σωστή, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση» κοστίζει ακριβά.


    © The Financial Times Limited 2024. All Rights Reserved. Not to be redistributed, copied or modified in any way.
    mononews.gr is solely responsible for providing this translation and the Financial Times Limited does not accept any liability for the accuracy or quality of the translation.




    ΣΧΟΛΙΑ