• Μόδα: Πρωταγωνιστές

    Alessandra Ambrosio: Το «διαμάντι» της Victoria's Secret


    Η Βραζιλιάνα με τα ατελείωτα πόδια δεν χρειάστηκε να προσπαθήσει πολύ για να τραβήξει την προσοχή της βιομηχανίας της μόδας. Με πρόσωπο τόσο πανέμορφο όσο και το σώμα της, η Alessandra Ambrosio ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ όταν ήταν ακόμη έφηβη και σύντομα εντοπίστηκε από πρακτορεία μοντέλων και σχεδιαστές μόδας από όλον τον κόσμο.

    Το supermodel έχει ποζάρει για τους καλύτερους φωτογράφους του κόσμου και έχει περπατήσει στις πασαρέλες σχεδόν κάθε μεγάλου σχεδιαστή και brand. Το μοντέλο από τη Βραζιλία θεωρείται μια από τις πιο όμορφες γυναίκες αυτήν τη στιγμή και έχει εμφανιστεί στα εξώφυλλα περισσότερων από 70 διεθνών περιοδικών, όπως της Vogue, του GQ, του Harper’s Bazaar, του Elle, του Glamour, του Marie Claire και του Cosmopolitan. Κατατάσσεται στη λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα παγκοσμίως και έχει λανσάρει τη δική της σειρά μαγιό και ρούχων.

    Σχετική εικόνα

    Η Alessandra Corine Ambrosio γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1981, στη μικρή πόλη Erichim της Βραζιλίας. Ξεκίνησε μαθήματα μόντελινγκ όταν ήταν 12 ετών και συμμετείχε στον θρυλικό διαγωνισμό της Βραζιλίας ‘Elite Model Look’ το 1996, όπου ήταν ανάμεσα στις 20 φιναλίστ.

    Η Ambrosio – που, σύμφωνα με την Tyra Banks είναι «το μέλλον του μόντελινγκ» – έχει γίνει από τότε από τα πιο περιζήτητα μοντέλα, κλείνοντας συνεργασίες με brand όπως η Revlon, η Giorgio Armani, η Calvin Klein και η Ralph Lauren.

    Ωστόσο, η καλλονή έγινε παγκοσμίως γνωστή ως «άγγελος» της Victoria’s Secret, δίπλα στις συμπατριώτισσές της Gisele Bundchen, Adriana Lima και Izabel Goulart. Το 2011, περπάτησε στο σόου του brand με τα πιο βαριά φτερά που έφτιαξε ποτέ η επωνυμία, παρά το γεγονός ότι ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

    Alessandra-Ambrosio-c640

    Το μοντέλο αρραβωνιάστηκε το 2008 με τον επιχειρηματία Jamie Mazur και έχει μαζί του δύο παιδιά, την Anja Louise (2008) και τον Noah Phoenix (2012). Τον Μάρτιο του 2018, η Ambrosio ανακοίνωσε ότι εκείνη και ο Mazur χώρισαν μετά από έναν αρραβώνα 10 ετών.



    ΣΧΟΛΙΑ