ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νεκρός βρέθηκε μέσα στο κελί του τα ξημερώματα της Τετάρης, στις φυλακές Τριπόλεως, ένας 79χρονος κρατούμενος, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για απαγχονισμό. Ο άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Τρίπολης, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ειδοποιήθηκε ιατροδικαστής και το εγκληματολογικό, ενώ οι αρχές ερευνούν αν υπάρχει κάποιο ιδιόχειρο σημείωμα το οποίο απευθύνεται στην οικογένειά του.
Ο 79χρονος ήταν κάτοικος Παλαιοπαναγιάς Λακωνίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αναπάντητα ερωτήματα για το θάνατο των τριών γυναικών στον Έβρο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο άνδρας που βρέθηκε ακρωτηριασμένος στο ΣΕΦ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δούρου ζήτησε, Δημητρίου διέταξε: Ποινική έρευνα για τη δημοσιοποίηση των υπόπτων για τις πλημμύρες στη Μάνδρα!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ηλεία: Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στo Χειμαδιό – Σηκώθηκαν 3 αεροσκάφη
- Μαζωνάκης: Ντοκουμέντο αποδεικνύει ότι το μηχάνημα πλασμαφαίρεσης λειτουργούσε για 42 λεπτά (φωτογραφία)
- Πούτιν: Αναποφάσιστος για τη συμμετοχή του στη G20 στο Μαϊάμι τον Δεκέμβριο
- Πειραιάς: Συνελήφθη 31χρονος μέσα σε πλοίο για ναρκωτικά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.