ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το πρώτο κρούσμα της μετάλλαξης Όμικρον εμφανίστηκε στη Βόρεια Μακεδονία ανακοίνωσαν οι υγειονομικές αρχές της χώρας.
Πρόκειται για πολίτη που έχει έρθει από τη Μεγάλη Βρετανία. Τον περασμένο Ιανουάριο είχε νοσήσει από κορονοϊό και αργότερα έκανε και τις δύο δόσεις εμβολίου.
Παραμένει στο σπίτι του σε καλή κατάσταση ανέφεραν ακόμη οι υγειονομικές αρχές της Βόρειας Μακεδονίας.
Ο υπουργός Υγείας , Βένκο Φίλιπτσε δήλωσε ότι δεν προβλέπεται η λήψη επιπλέον περιοριστικών μέτρων στη χώρα εξαιτίας της εμφάνισης του πρώτου κρούσματος της μετάλλαξης Όμικρον.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
6.590 νέα κρούσματα, 58 θάνατοι και 617 διασωληνωμένοι – Η γεωγραφική κατανομή
Φον ντερ Λάιεν: Οι σκέψεις μου σε εκείνους που δεν είναι με τους αγαπημένους τους λόγω πανδημίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΤτΕ: Στο 3,1% ο πληθωρισμός το 2026, πτώση στο 2,3% έως το 2028
- Θεοδωρικάκος: «Αντιδράσαμε άμεσα για να στηρίξουμε την κοινωνία και την οικονομία»
- Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Τα συγκινητικά λόγια και οι προσωπικές φωτογραφίες για τα 4α γενέθλια του γιου της
- Αγορές: Πάνω από 2,5% κέρδη ο DAX, +1,5% ο S&P, πάρτι πάνω από 4% στις συστημικές τραπεζικές μετοχές – Έπεσε στο 3,85% η απόδοση του ελληνικού 10ετούς, κοντά στις 2.100 το Χ.Α.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.