ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης σχολίασε τη σημαντική μείωση του ιικού φορτίου κορονοϊού στα λύματα
Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» τόνισε ότι περιμένουμε διακυμάνσεις κρουσμάτων τις επόμενες ημέρες αλλά και σταθεροποίηση με 2.000 περίπου κρούσματα μέχρι το τέλος Μαΐου.
Ο ίδιος πρόσθεσε, πάντως, ότι θα υπάρξει σταδιακή αύξηση των κρουσμάτων μέχρι τέλος του μήνα λόγω και της έναρξης νέων δραστηριοτήτων, ενώ προέβλεψε ότι θα φθάσουμε σε τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων στα μέσα Ιουνίου.
«Τα ανοίγματα είναι κρίσιμα. Είναι σημαντικό να δούμε πώς θα διαχειριστούμε τις τουριστικές ροές» σημείωσε ο καθηγητής τονίζοντας ότι πρέπει πλέον να χαμογελάσουμε, καθώς ο φόβος δεν είναι καλός σύμβουλος.
«Δεν λύσαμε το πρόβλημα επειδή ήρθε το καλοκαίρι και ο καλός καιρός», προειδοποίησε.
Διαβάστε ακόμη:
Σήμερα η συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων – Οι ημερομηνίες για άνοιγμα Πολιτισμού και Αθλητισμού
Βρετανία: Τέλος το εμβόλιο της AstraZeneca για τους κάτω των 40
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΔΔΗΧ: Έρχεται νέα πρόωρη αποπληρωμή του πρώτου δανείου ύψους 7 δισ.
- Η Γαλανόλευκη στη θάλασσα του Πειραιά για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821
- Μητσοτάκης για τη «deiktesota.gov.gr»: Οι πολίτες θα κρίνουν τους δημάρχους για τις πραγματικές επιδόσεις τους
- Γεραπετρίτης: Ανησυχούμε για την κατάσταση στον Λίβανο και στη Δυτική Όχθη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.