ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Πρέπει να μετατρέψουμε τον κορονοϊό σε κρύωμα και μπορούμε, αν κάνουμε το εμβόλιο και αν χρησιμοποιούμε μάσκες προστασίας», είπε ο Παναγής Γαλιατσάτος, Καθηγητής Πνευμονολογίας στο Νοσοκομείο Johns Hopkins.
Ο κ. Γαλιατσάτος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε ότι «Με αυτά τα δυο εργαλεία, μπορούμε να τελειώσουμε με την πανδημία, να μην νοσούμε σοβαρά. Εργαλεία είναι και τα τεστ».
Παράλληλα, επεσήμανε ότι θα υπάρχουν ίσως χειρότερες παραλλαγές εάν δεν υπάρξουν μαζικοί εμβολιασμοί σε όλες τις χώρες του κόσμου. «Δεν μπορούν να υπάρχουν κράτη που δεν έχουν γίνει πολλοί εμβολιασμοί» ανέφερε.
«Είναι εφικτό μέσα σε 6 με 8 μήνες να μπορούμε να μιλάμε για το τέλος της πανδημίας. Η Covid θα παραμείνει σαν ένα κρύωμα, αλλά εμείς θα τον έχουμε νικήσει» τόνισε.
Διαβάστε επίσης:
Θεοδωρίδου: Μια δόση εμβολίου μετά από τρεις μήνες σε παιδιά που έχουν νοσήσει
27.766 νέα κρούσματα, 85 θάνατοι και 654 διασωληνωμένοι – Η γεωγραφική κατανομή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φωτιά στο Σκάλωμα Φώκιδας – Μήνυμα του 112 για εκκένωση των οικισμών Κλήμα, Πηγή, Κούκουρα και Νέα Κούκουρα
- GPO: Το 48,3% στην Αττική λέει «ναι» στο έργο Χαρδαλιά – Πού ποντάρουν και πού ανησυχούν οι πολίτες
- Μαθήματα κολύμβησης, Facebook και Google Maps: Οι FT αποκαλύπτουν πώς στήθηκε η «επιχείρηση» με τους χιλιάδες μετανάστες στη Θέουτα
- Sir Στέλιος Χατζηιωάννου στο Mononews: «Δεν θεωρώ επιτυχία το ύψος μιας δωρεάς»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.