ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η εξαιρετική συνεργασία του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) με τους φορείς της Δυτικής Μακεδονίας επιβεβαιώθηκε και κατά τις συναντήσεις εργασίας που είχε ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ κ. Παναγιώτης Αρκουμανέας στην Κοζάνη.
Συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα θέματα και επισημάνθηκε η αναγκαιότητα αύξησης των τεστ στην περιοχή με στοχευμένους και μαζικούς ελέγχους, αλλά και η ταυτόχρονη από πλευράς πολιτών τήρηση των μέτρων και των υγειονομικών πρωτοκόλλων.
Συμφωνήθηκε δε η επιπρόσθετη και πιο στοχευμένη ενημέρωση των πολιτών της περιοχής για τον covid 19, καθώς καταγράφηκε τις τελευταίες εβδομάδες αυξημένος αριθμός κρουσμάτων που οδήγησε σε αυστηρά περιοριστικά μέτρα.
Ο κ. Αρκουμανέας συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιο Κασαπίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κ. Ηλία Τοπαλίδη, τον Δήμαρχο Κοζάνης κ. Λάζαρο Μαλούτα, τον Δήμαρχο Πτολεμαΐδας κ. Παναγιώτη Πλακεντά, τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης κ. Χαράλαμπο Τσεβεκίδη, τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κοζάνης κ. Στέργιο Γκανάτσιο, τον Διοικητή του Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας Σταύρο Παπασωτηρίου και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πυρκαγιές: 38 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο
- Μητσοτάκης: Εμείς κοιτάμε το μέλλον, ο Τσίπρας μιλά για το παρελθόν
- Sam Altman: Η πολύ ενθαρρυντική η υιοθέτηση της ΤΝ στην Ελλάδα, δείχνει σπουδαία πράγματα για το μέλλον
- Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η τεχνητή νοημοσύνη είναι η νέα, μεγάλη, συναρπαστική ευκαιρία για τη χώρα»
