• ΥΓΕΙΑ

    Με αυτές τις τροφές χάνετε ευκολότερα λίπος από την κοιλιά!

    λίπος


    Η απώλεια λίπους στην κοιλιά, ειδικά για όσους έχουν προδιάθεση, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Απαιτεί συνδυασμό σωστής διατροφής και άσκησης.

    Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε πέντε τροφές-συμμάχους για το χάσιμο λίπους στην επίμαχη αυτή περιοχή:

    Γιαούρτι

    Το κλασικό γιαούρτι έχει αρκετή πρωτεΐνη. Ο οργανισμός ξοδεύει περισσότερη ενέργεια για να αφομοιώσει την πρωτεΐνη από ό,τι τους υδατάνθρακες. Επιπλέον το γιαούρτι χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να περάσει από το πεπτικό σας σύστημα κι έτσι το αίσθημα της πείνας έρχεται αρκετά αργότερα!

    Κινόα

    To εν λόγω superfood περιέχει 8 γραμμάρια πρωτεΐνης και 5 γραμμάρια φυτικών ινών ανά φλιτζάνι, ενώ είναι πλούσιο σε σίδηρο, ψευδάργυρο, σελήνιο και βιταμίνη Ε.

    Κανέλα

    Η κανέλα βάσει ερευνών δύναται να λειτουργεί σταθεροποιητικά στο επίπεδα του σακχάρου. Ως εκ τούτου μπορεί να περιορίσει την όρεξή ιδιαίτερα σε άτομα με διαβήτη τύπου -2. Προσθέστε λίγη κανέλα στον καφέ σας, το τσάι, ή στο γιαούρτι σας.

    Καυτερές πιπεριές

    Οι καυτερές πιπεριές περιέχουν καψαϊκίνη. Η χημική αυτή ουσία έχει αποδειχτεί ότι περιορίζει την όρεξη και επιταχύνει ελαφρώς τον μεταβολισμό αλλά μόνο περιστασιακά.

    Πράσινο τσάι

    Πολλές έρευνες έχουν δείξει ότι το πράσινο τσάι συνεισφέρει στην απώλεια σωματικού βάρους, επειδή ενισχύει τις διαδικασίες καύσης του κοιλιακού λίπους. Το πράσινο τσάι περιέχει κατεχίνες, που μπορούν να επηρεάσουν τον μεταβολισμό για λίγο. Για να πάρετε το μέγιστο όφελος, μπορεί να χρειαστεί να πίνετε πράσινο τσάι αρκετές φορές την ημέρα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: South Beach diet: Η θαυματουργή δίαιτα που καίει το λίπος σε ελάχιστο χρόνο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσοχή πριν μπείτε σε πισίνα ή θάλασσα!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που αγόρασε τη βίλα της Δήμητρας Λιάνη στην Εκάλη



    ΣΧΟΛΙΑ