• ΥΓΕΙΑ

    Ιατρικό Περιστερίου: Δωρεάν προσφορά με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παχυσαρκίας

    • NewsRoom


    Δωρεάν κλινική εκτίμηση και θεραπευτικές προτάσεις για την αντιμετώπιση της νοσογόνου παχυσαρκίας προσφέρει το Ιατρικό Περιστερίου, από τις 19 Οκτωβρίου έως τις 18 Νοεμβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παχυσαρκίας.  Η προσφορά αφορά αποκλειστικά άτομα με Δείκτη Μάζας Σώματος (BMI) μεγαλύτερο από 35 (υπολογίζεται από το πηλίκο του βάρους σε κιλά, διά του τετραγώνου του ύψους, σε μέτρα).

    Η προσφορά ισχύει για όσους καλέσουν και προγραμματίσουν το ραντεβού τους από τις 19 Οκτωβρίου έως τις 18 Νοεμβρίου, από τις 10.00 έως τις 16.00, στο τηλέφωνο 210 5799280:

    Οι προσφορές εξετάσεων προληπτικού ελέγχου εντάσσονται στο πλαίσιο του «Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης» του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, μέσα από το οποίο αναδεικνύει τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, παραμένοντας πιστός στη δέσμευσή του να παρέχει διαρκώς κορυφαίες υπηρεσίες υγείας, σε προσιτές τιμές.

    Η νοσογόνος παχυσαρκία αποτελεί μάστιγα σήμερα για τις δυτικές κοινωνίες και είναι παγκοσμίως η πρώτη πανδημία μη λοιμώδους αιτιολογίας.

    Το Κέντρο Αντιμετώπισης Υπερβολικού Βάρους και Νοσογόνου Παχυσαρκίας του Ιατρικού Περιστερίου προσφέρει τις πιο σύγχρονες λύσεις, ειδικά προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ασθενή. Συνδυάζοντας διεθνή εμπειρία, άρτια εξειδίκευση του ιατρικού προσωπικού και τεχνολογία αιχμής, το Κέντρο ακολουθεί διαρκώς τις νέες εξελίξεις στον τομέα και διαθέτει σημαντική εμπειρία, έχοντας αντιμετωπίσει με επιτυχία εκατοντάδες περιστατικά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θυροειδής: Ποια διατροφή βοηθά στην καλή λειτουργία του

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξελίξεις στην ιατρική: η μεγάλη περίμετρος της μέσης είναι ένδειξη κινδύνου καρδιοπάθειας;

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Μεγάλος διαγωνισμός του mononews.gr με 5 δωροεπιταγές από τα Attica συνολικής αξίας 1000 ευρώ 



    ΣΧΟΛΙΑ