• HealthStories.gr

    Οι πιο άβολες στιγμές στο σεξ και πώς να τις χειριστείτε

    • NewsRoom
    Οι πιο άβολες στιγμές στο σεξ και πώς να τις χειριστείτε

    Πηγή: unsplash.com


    Ναι. Υπάρχουν κι αυτές.

    Είναι οι πιο άβολες στιγμές στο σεξ και είναι σημαντικό να ξέρετε πώς να τις χειριστείτε. Γιατί σίγουρα δεν αξίζει να χαλάσει η στιγμή ή η σχέση από κάτι, που, τελικά, είναι πιο συχνό από ό,τι νομίζουμε και μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή σε όλους.

    Τελειώνει αμέσως

    Υπάρχουν άνδρες (πιο συχνά) και γυναίκες, που έρχονται πολύ γρήγορα σε οργασμό. Είναι σίγουρα παράξενο και προκαλεί ντροπή και ενοχές. Οι ειδικοί, ωστόσο, λένε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις καλό είναι να ζητάς από τον/τη σύντροφό σου να σε βοηθήσει να τελειώσεις κι εσύ. Δεν ωφελεί να μείνεις ανικανοποίητη/ος.

    Το λάθος εσώρουχο

    Από τις πιο ενοχλητικές στιγμές. Η επιθυμία χτυπάει κόκκινο κι όταν η κατάσταση προχωράει, θυμάσαι ότι όχι μόνο δεν είναι σέξι το εσώρουχο που φοράς, αλλά μοιάζει με τις βράκες της γιαγιάς. Ψυχραιμία. Δύο είναι οι τρόποι να το αντιμετωπίσεις. Ο ένας είναι το σωτήριο χιούμορ και ο άλλος είναι το… εξαφανίσεις στο μπάνιο και να επιστρέψεις για τη συνέχεια.

    Έχει τον ατέλειωτο

    Κάποιοι λατρεύουν το αργό σεξ. Παίρνουν τον χρόνο τους και απολαμβάνουν τις στιγμές, εξερευνώντας με το πάσο τους τις πιο κρυφές γωνίες στο σώμα του ερωτικού τους παρτενέρ. Άλλοι, όμως, τελειώνουν “στην ώρα τους” και παρακολουθούν τον άλλο σχεδόν αμέτοχοι από ένα σημείο και μετά. Ζήτα από τον/τη σύντροφό σου να αλλάξετε στάση ή να κάνετε κάτι άλλο, πιο πικάντικο, για να επιταχύνεις τη διαδικασία.

    Ο κόλπος βγάζει ήχους

    Όποια γυναίκα δεν το έχει νιώσει, δεν ξέρει τι πάει να πει ντροπή στο σεξ. Την ώρα της διείσδυσης ο κόλπος απελευθερώνει τον αέρα, που εγκλωβίζεται μέσα στο αιδοίο και κάνει ήχο – πρόκειται για το λεγόμενο queefing.

    Διαβάστε τη συνέχεια στο healthstories.gr

    Διαβάστε ακόμη:

    Γυναικείος οργασμός: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

    Οι άνδρες με αυτά τα 3 χαρακτηριστικά κάνουν περισσότερο σεξ

    Πρωκτικό σεξ – Μάθετε τα πάντα πριν το δοκιμάσετε

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ