• HealthStories.gr

    Η Χάλι Μπέρι μάς δείχνει τρεις ασκήσεις για τέλεια γυμνασμένα χέρια

    • NewsRoom
    Χάλι Μπέρι


    Οι διάσημες σταρ του Χόλιγουντ το έχουν ρίξει για τα καλά στη γυμναστική και συχνά μέσα από τα social media δείχνουν ασκήσεις γυμναστικής που ακολουθούν οι ίδιες.

    Ανάμεσα στις fit σταρ είναι και η Χάλι Μπέρι, η οποία συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες ασκήσεις για το πώς να γυμνάσουμε το σώμα μας μέσα από το Instagram.

    H ηθοποιός και ο προσωπικός της γυμναστής Peter Lee Thomas εστίασαν σε ασκήσεις που αφορούν τα χέρια και συγκεκριμένα στoχεύουν στο να «ξυπνήσουν» δικέφαλους, τρικέφαλους και ώμους.

    Άσκηση 1η

    Στο πρώτο στόρι, η Χάλι Μπέρι και ο γυμναστής της στέκονται όρθιοι, με τα πόδια ανοιχτά και κάνουν μικρούς κύκλους με τα χέρια τους, περιστρέφοντάς τα μπρος και πίσω.

    Άσκηση 2η

    Με λυγισμένα τα πόδια, ενωμένους τους αστραγάλους και έχοντας σκύψει προς τα μπρος, ανοίγουν και κλείνουν τα χέρια, μιμούμενοι το πέταγμα των πουλιών.

    Άσκηση 3η

    Στο τρίτο και τελευταίο στόρι, η Χάλι Μπέρι κάνει κάθισμα, ακουμπά τα χέρια στο έδαφος και ύστερα μετατρέπει το κάθισμα σε πήδημα, με το σώμα να καταλήγει σε κάθετη θέση.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Berry (@halleberry)



    ΣΧΟΛΙΑ