ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για πρώτη φορά από τα τέλη Νοεμβρίου, ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας σε όλη τη Γαλλία, πάσχοντας από Covid-19, ξεπέρασε σήμερα τους 4.000.
Σύμφωνα με τον ιστότοπο Geodes του υπουργείου Υγείας, όπου αναρτώνται προσωρινά στοιχεία, άλλοι 41 άνθρωποι εισήχθησαν σήμερα στις ΜΕΘ, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νοσηλευομένων στους 4.033, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά από τις 26 Νοεμβρίου, στο τέλος του δεύτερου πανεθνικού λοκντάουν στη χώρα.
Επίσης, το τελευταίο 24ωρο, μόνο σε νοσοκομεία (εκτός δηλαδή από γηροκομεία και άλλα προνοιακά ιδρύματα) καταγράφηκαν 223 θάνατοι από την Covid-19, κάτι που δείχνει ότι έχει ήδη ξεπεραστεί το ψυχολογικό όριο των 90.000 νεκρών από την πανδημία.
Διαβάστε επίσης:
Κορονοϊός: Sanofi και Translate Bio ξεκινούν τις δοκιμές του εμβολίου τους σε ανθρώπους
AstraZeneca: Μειώνει περαιτέρω την πρόβλεψή της για τα εμβόλια που θα προμηθεύσει στην ΕΕ
Κορονοϊός: Οι εξαγωγές εμβολίων της ΕΕ από τον Φεβρουάριο «άγγιξαν» τις 34 εκατ. δόσεις
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μπαχρέιν: Αίτημα στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για έγκριση χρήσης βίας για να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ
- Κύπρος: Το HMS Dragon εντάσσεται στην αεράμυνα του νησιού
- Premia: Στις 31 Μαρτίου η δημόσια προσφορά για το ομόλογο των 150 εκ. ευρώ – Πού θα αξιοποιηθούν τα χρήματα
- Συντριβή C-130 στην Κολομβία: Πάνω από 70 από τους επιβαίνοντες κατάφεραν να διασωθούν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.