ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θρήνος στη Φθιώτιδα, μετά την είδηση θανάτου ενός παιδιού μόλις 14 ετών από κορονοϊό.
Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, πρόκειται για ένα 14χρονο αγόρι ΑμεΑ, από περιοχή της Ανατολικής Φθιώτιδας, το οποίο νόσησε σοβαρά από την covid-19 και κατέληξε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».
Ο μικρός διακομίστηκε το πρωί της Τρίτης (11/1) γύρω στις 11 το πρωί στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, μαζί με τους γονείς του που είναι ανεμβολίαστοι και επίσης νοσούν από τον ιό.
Διαπιστώθηκε ότι νοσούσε βαριά από την επικίνδυνη ασθένεια και το ίδιο απόγευμα είχε διακομιστεί στο Νοσοκομείο Παίδων.
Δυστυχώς ο οργανισμός του δεν άντεξε και κατέληξε βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και όλη τη Φθιώτιδα.
Διαβάστε επίσης:
ΠΟΥ: Συνιστά δύο νέα φάρμακα, baricitinib and sotrovimab, για τους ασθενείς Covid-19
Πλεύρης: Ποιοι ανεμβολίαστοι άνω των 60 δε θα πληρώσουν πρόστιμο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- UBS για ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Ο δρόμος προς τα 55 ευρώ περνά από Αττική και Εγνατία Οδό
- Χρηματιστήριο: Κορυφώνονται οι επαφές για την εισαγωγή ναυτιλιακών, ετοιμάζεται IPO για 250-300 εκατ. ευρώ και το δέλεαρ των ομολογιακών
- Metlen: NBG Securities και Citi βλέπουν επιστροφή στην ανάπτυξη – Τιμές στόχοι έως 58 ευρώ
- Θα το απολαμβάνει και ο… Μαραντόνα από εκεί ψηλά! Επένδυση 200 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση του γηπέδου της Νάπολι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.