ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εμβολιασμό, μάσκα, rapid test, οικογενειακά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, συστήνει ο καθηγητής Αθανάσιος Εξαδάκτυλος για ασφαλείς γιορτές φέτος, καθώς η Όμικρον παραμονεύει.
Τόνισε, δε, ότι μπορούμε να προγραμματίσουμε ελεύθερα για του χρόνου.
Ερωτηθείς για τις διαφορές του κοινού κρυολογήματος και των συμπτωμάτων της Όμικρον, ο γιατρός είπε ότι είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς τι από τα δύο είναι.
«Για να είμαστε ασφαλείς το κρυολόγημα θα πρέπει να μας κρατάει σε απομόνωση για 4 ημέρες, ανεξαρτήτως αποτελέσματος του τεστ», τόνισε.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρωσία: Έπληξε πέντε εγκαταστάσεις της ουκρανικής Naftogaz
- Κυβερνητικές πηγές εναντίον Τσουκαλά: Έχει σπάσει κάθε ρεκόρ τοξικής ρητορικής και διαστρέβλωσης δηλώσεων
- ΠΑΣΟΚ: Αιτείται Εξεταστική Επιτροπή για τις υποκλοπές με αιχμές κατά Μητσοτάκη – Τι ζητά να διερευνηθεί
- Μητσοτάκης: Ανάγκη να αποκτήσει επιχειρησιακή διάσταση το Άρθρο 42 – Η άμυνα είναι ευρωπαϊκό δημόσιο αγαθό και απαιτεί κοινό δανεισμό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.