ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με ανεμοβλογιά διαγνώστηκε τελικά ο Βρετανός τουρίστας στη Νάξο, ο οποίος θεωρήθηκε ύποπτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της χώρας μας.
Ο ασθενής είχε αντιμετωπιστεί ως ύποπτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων από τις αρχές της εβδομάδας, όταν πήγε στο Κέντρο Υγείας του νησιού με συμπτώματα της νόσου.
Οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να γίνει αεροδιακομιδή σε νοσοκομείο της Αθήνας. Ο 30χρονος μεταφέρθηκε σε ειδική κάψουλα με ειδική πτήση στο νοσοκομείο «Αττικόν» και νοσηλεύτηκε άμεσα σε θάλαμο υψηλής πίεσης.
Σημειώνεται πως η αεροδιακομιδή κρίθηκε αναγκαία, καθώς εντοπίστηκαν στο δέρμα του εξανθήματα και είχε πυρετό.
Διαβάστε επίσης:
Τρίτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων στην Ελλάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Rontis: Η επένδυση των 180 εκατ. για τα φάρμακα, την επέκταση στη Λάρισα και τη νέα μονάδα στην Κοζάνη
- Γιατί είναι happy οι μέτοχοι της Star Bulk, το κρίσιμο 48ωρο των μετοχών, ο σασμός του Πιερρ, πού πάει ο Μεγάλου, η υπόσχεση Βρεττού, οι νέες business της Μιλένας Παππά, η επιστροφή του consigliere Νικηφοράκη στον ΚΜ, οι αμαζόνες του Άδωνι και τα Chanel της Δάφνης
- Τα δεκαχίλιαρα της Νίκης Κεραμέως
- Σπυρίδων Παπαγεωργίου (Γ.Γ Προστασίας Κρίσιμων Οντοτήτων ): Σε 10 μήνες τα σχέδια ανθεκτικότητας – Η νέα εθνική πλατφόρμα και τα antidrones
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.