• ΥΓΕΙΑ

    Ερυθρός Σταυρός: Κατεπείγουσα ΕΔΕ με παρέμβαση Χρυσοχοϊδη εναντίον τις διοικήτριας για το γλέντι με live ορχήστρα εν ώρα εφημερίας

    • NewsRoom
    Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

    Μιχάλης Χρυσοχοΐδης


    Κατόπιν παραγγελίας του Υπουργού Υγείας κ. Μιχαήλ Χρυσοχοϊδη, στο πλαίσιο Άσκησης του Πειθαρχικού Ελέγχου, σύμφωνα με το άρθρο 11, παρ. 5, του Νόμου 3329/2005 (ΦΕΚ Α΄- 81), παραγγέλθηκε στην 1η ΥΠΕ η διενέργεια κατεπείγουσας ΕΔΕ, σε βάρος της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Γ.Ν.Α. «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ – ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» ΕΕΣ, για βεβαίωση παραπτώματος που εμπίπτει στις διατάξεις του άρθρου 107, παρ. 1, εδάφιο (β) και (ε) του Νόμου 3528/2007 (ΦΕΚ Α΄-26) «Κώδικας κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ..

    Η Διενέργεια της ΕΔΕ, ανατέθηκε στον Διοικητή του Νοσοκομείου Γ.Ν.Α. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ», με εντολή κατεπείγουσας διεκπεραίωσης, έως Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024.

    Σημειώνεται ότι σε μία ανάρτηση που προκαλεί προβληματισμό για τη λειτουργία του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός, προχώρησε ο Παύλος Πολάκης. Ο πρώην υπουργός Υγείας δημοσίευσε βίντεο που σύμφωνα με τον ίδιο είναι από ημέρα εφημερίας του νοσοκομείου και στον διάδρομο υπάρχει live ορχήστρα!

    Ενώ ακούγεται το «Βάλε το Κόκκινο Φουστάνι» και μέλη του προσωπικού χορεύουν, φαίνεται να περνά ανάμεσα από τους ίδιους και την ορχήστρα ένα φορείο, με ασθενή που σέρνει ο τραυματιοφορέας γρήγορα, ενώ ακολουθεί μία γυναίκα και ένας άνδρας.

    Διαβάστε επίσης:

    Αυτά είναι τα προϊόντα με τις μεγαλύτερες αυξήσεις – Το κακάο πάνω από 72%, σιδηρομετάλλευμα πάνω από 54% 

    Μπελέρης: Η δίκη είναι στημένη κακόγουστα – Η εισαγγελία συνεχίζει να πλαστογραφεί τα στοιχεία της δικογραφίας

    Τουρκία: Προτεραιότητα για το 2024 η ενίσχυση των συναλλαγματικών διαθεσίμων



    ΣΧΟΛΙΑ