ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην ανάκληση κρουασάν με εμπορική ονομασία «DANISH MINI BITES ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑ» προχωρά ο ΕΦΕΤ.
Την ανάπτυξη ευρωτίασης (μούχλας πρασινωπής χροιάς) στην επιφάνεια παρτίδων κρουασάν διαπίστωσε κατά τη διενέργεια ελέγχου ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.
Πρόκειται για κρουασάν με την εμπορική ονομασία «DANISH MINI BITES ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑ», με ημερομηνίες ανάλωσης 14.09.2022, 19.09.2022 και 30.09.2022, σε συσκευασίες των 120 γραμμαρίων. Το συγκεκριμένο προϊόν παράγεται από την εταιρεία «PANINI AE».
Ο ΕΦΕΤ απαίτησε από την εταιρεία την άμεση ανάκληση/απόσυρση του συνόλου των συγκεκριμένων παρτίδων από την αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα, να μην τα καταναλώσουν.
Διαβάστε επίσης:
Κάνω δίαιτα, τι να φάω στην ταβέρνα; Τι προτείνει ο διατροφολόγος Μ. Μανωλαράκης
Ιδέες για νόστιμα και υγιεινά σνακ στην παραλία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Ποια deals έρχονται μέχρι το τέλος του 2025
- Βουτιά για τον χρυσό, κόπωση στη Wall Street- Πώς θα κλείσει το έτος σύμφωνα με τους αναλυτές
- Το φάντασμα της Lehman Brothers πλανάται πάνω από τις αγορές
- Αποχαιρετισμός στον Διονύση Σαββόπουλο: Ας κρατήσουν οι χοροί, ο «Νιόνιος» χορεύει βαρύ ζεϊμπέκικο
