ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο διευθύνων σύμβουλος της BioNTech, ο Ουγκούρ Σαχίν, δήλωσε σήμερα ότι πιστεύει ότι το εμβόλιο κατά της Covid-19 που αναπτύχθηκε από την εταιρεία του θα είναι αποτελεσματικό έναντι ενός νέου στελέχους του ιού που εμφανίστηκε στη Βρετανία.
Ο Σαχίν δήλωσε στην τηλεόραση της Bild ότι η εταιρεία θα διερευνήσει την μετάλλαξη τις επόμενες μέρες, αλλά ότι εξετάζει το θέμα με «ένα βαθμό νηφαλιότητας».
Διαβάστε επίσης:
ΠΟΥ: Προβλέπει περιορισμένη διανομή του εμβολίου της Pfizer έως τα τέλη Ιανουαρίου
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πολεμική Αεροπορία: Έφτασαν τα 60 τα αναβαθμισμένα F-16 Viper του στόλου
- Μαζωνάκης: Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου για ΙΣΑ και δημόσιους φορείς για τους ελέγχους στο ιατρείο – Κατεπείγουσα έρευνα ζητά ο Εισαγγελέας-mononewsTV
- Τζόρτζια Μελόνι: Κατάργηση των τελών κυκλοφορίας για τα περισσότερα οχήματα ενόψει των εκλογών
- Υπόθεση Μαζωνάκη: Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρονται αύριο Γάκα και Θεοδωρόπουλος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.