ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η «μαύρη» λίστα με τα θύματα του κορονοϊού στην Ελλάδα μεγαλώνει δραματικά, καθώς ακόμα δέκα άνθρωποι έχασαν την μάχη με τον φονικό ιό.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πρόκειται για μια 53χρονη που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Παμμακάριστος, έναν 89χρονο ο οποίος νοσηλευόταν στο «Ιπποκράτειο», ενώ στο ΑΧΕΠΑ, κατέληξαν ένας 92χρονος, μια 87χρονη και μια 83χρονη, οι οποίοι νοσηλεύονταν εδώ και ημέρες.
Επίσης, την τελευταία τους πνοή ηττημένοι από την COVID-19 άφησαν ένας 60χρονος στο «Σωτηρία», ένας 87χρονος στο νοσοκομείο Πατρών, μια 52χρονη στο Κοργιαλένειο Μπενάκειο, ένας 90χρονος στο «Παπανικολάου» Θεσσαλονίκης και μια 92χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.
Διαβάστε επίσης:
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εθνική Τράπεζα: Πάνω από 1 δισ. για ανταμοιβή των μετόχων εκ των οποίων τα μισά σε buy back μετοχών
- Βρετανία: Ασθενική ανάπτυξη το δ’ τρίμηνο του 2025 – Πληθωριστικές πιέσεις και αυξημένα επιτόκια
- Χρηματιστήριο: Κοιτάζει τις 2050 μον. με Alpha, Eurobank, Πειραιώς, Τιτάν, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Έχετε πρόβλημα με την ακοή σας; Ελέγξτε το σάκχαρό σας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.