ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με γρήγορους ρυθμούς εξελίσσεται η Δημόσια Πρόταση της Ηellenic Healthcare για το Υγεία, καθώς μετά την απόκτηση του 70,38% μέσω πακέτων στην συνεδρίαση της Παρασκευής, ο Προτείνων απέκτησε άλλες 34.010.963 μετοχές του Υγεία, ανεβάζοντας το ποσοστό του στο 81,51%.
Από τα 34 εκατ. τεμάχια τα 303.210 αφορούσαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Υγεία. Ο κ. Παναγιώτης Ζαχαρόπουλος πούλησε 88.690 μετοχές, ο κ. Σάββας Καλακώνας πούλησε 174.520 μετοχές και ο κ. Αντώνιος Καρταγιάννης προχώρησε σε πώληση 40.000 μετοχών.
Στη συνεδρίαση της Τρίτης ο συνολικός όγκος αγγίζει τα 3,22 εκατ. μετοχές, ποσοστό που αντιστοιχεί σε απόκτηση 1,05% ανεβάζοντας το ποσοστό στο 82,55%.
Υπενθυμίζεται ότι εάν μετά τη λήξη δημόσιας πρότασης η Hellenic Healthcare κατέχει μετοχές που αντιπροσωπεύουν τουλάχιστον το 90% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου του Υγεία, τότε θα ασκήσει squeeze out για το υπόλοιπο των μετοχών στα 0,95 ευρώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θάνος Πλεύρης: Επί της αρχής, εμπιστεύομαι την έκθεση του Λιμενικού για το δυστύχημα και όχι τους διακινητές
- YΠΕΝ: 151 νέα οχήματα ενισχύουν τις δασικές υπηρεσίες
- Οι «μπλε φάκελοι» του ΥΠΕΘΟΟ: Ιδιωτικοποιήσεις και φορολογικές μεταρρυθμίσεις στο προσκήνιο για το 2026
- Τα σήματα Λαγκάρντ για επιτόκια και ευρώ – Τι ειπώθηκε στο παρασκήνιο της ΕΚΤ

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.