• Οικονομία & Επιχειρήσεις

    Ευ. Χαϊδάς (Ικτίνος): Διευκρινήσεις για την συνεργασία με την Dolphin

    Ικτίνος

    Ευάγγελος Ν. Χαϊδάς, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ικτίνος Ελλάς Α.Ε.


    Διευκρινήσεις αναφορικά με την συνεργασία του με τον όμιλο Dolphin στην τουριστική επένδυση στην Κρήτη δίνει ο Ευάγγελος Χαϊδάς, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ικτίνος.

    Ο κ. Χαϊδάς υπογραμμίζει πως υπάρχει καλό κλίμα μεταξύ των δυο πλευρών και πως η απογοήτευσή του έγκειται στο γεγονός πως μέχρι στιγμής η επένδυση δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα στους μετόχους της Ικτίνος Έλλας ΑΕ καθόσον ο αρχικός σχεδιασμός για την κατασκευή του έργου δεν ευοδώθηκε.

    Ο ίδιος επισημαίνει ακόμη ότι παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις του στο σκέλος που αφορούσαν στον Μίλτο Καμπουρίδη και εκφράζει την αισιοδοξία του για την ολοκλήρωση της τουριστικής αξιοποίησης του οικοπέδου στην Σητεία της Κρήτης, γνωστού και ως «Sitia Bay».

    Να σημειωθεί πως το συγκρότημα Sitia Bay Golf Resort επρόκειτο να αναπτυχθεί σε παραθαλάσσια έκταση 2.800 στρεμμάτων με 2,5 χλμ. ακτογραμμή και περιλαμβάνει οικιστικό συγκρότημα συνολικής επιφάνειας άνω των 80.000 τ.μ., πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων, δυναμικότητας 177 δωματίων, συνεδριακό κέντρο, γήπεδο γκολφ 18 οπών και μαρίνα 85 θέσεων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ευ. Χαϊδάς (Ικτίνος): «Αναζητούμε νέο επενδυτή για το project στην Σητεία»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ικτίνος: Διανομή μερίσματος ύψους 0,04 ευρώ θα προτείνει η διοίκηση

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ιουλία Χαϊδά-Ικτίνος: Αύξηση τζίρου 25% λόγω εξαγωγών



    ΣΧΟΛΙΑ