ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ουδεμία σχέση με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρείας MAMIDOIL JETOIL συμφερόντων Κ. & Ν. Μαμιδάκη δεν έχουν οι οικογένειες της κ. Τζίνας και Μαριλένας Μαμιδάκη. Αυτό επισημαίνεται σε ανακοίνωση που εξέδωσαν νωρίτερα οι τουριστικές επιχειρήσεις Ι. Μαμιδάκη BLUEGR A.E, και ο Πολυχώρος Πολιτισμού ΑΘΗΝΑΙΣ. Η ανακοίνωση των δυο εταιριών των κ. Τζινα και Μαριλένα Μαμιδάκη εξεδόθει καθώς κάποια δημοσιεύματα έκαναν λόγο για συνδεδεμένες δραστηριότητες με την MAMIDOIL JETOIL η οποία ζήτησε την υπαγωγή της στο άρθρο 99. Πηγές στο mononews ανέφεραν ότι οι δυο εταιρίες δεν έχουν κανένα πρόβλημα ρευστότητας.

Όπως ανακοίνωσαν οι εταιρίες Bluegr και Αθηναις:
“Οι τουριστικές επιχειρήσεις Ι. Μαμιδάκη BLUEGR A.E, ο Πολυχώρος Πολιτισμού ΑΘΗΝΑΙΣ καθώς και η οικογένεια Γεωργίου Μαμιδάκη – Τζίνα και Μαριλένα Μαμιδάκη, ιδρυτή του ομίλου πετρελαιοειδών Γ. Μαμιδάκη & ΣΙΑ ΑΕ, δηλώνουν ότι ουδεμία σχέση έχουν με τα δημοσιεύματα και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρείας MAMIDOIL JETOIL συμφερόντων Κ. & Ν. Μαμιδάκη και ζητούν ανακατασκευή και διόρθωση των δημοσιευμάτων και απόσυρση των φωτογραφικών αναρτήσεων που αφορούν τα πρόσωπα τους.”
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
http://www.mononews.gr/thriler-savvatokiriako-gia-marinopoulo-ke-sklaveniti-epafes-ke-sizitisis-tis-ores-parontes-ke-trapezites/58079
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αξιολόγηση του ΕΣΥ: Πόσα SMS θα σταλούν σήμερα – Η παρουσίαση στον πρωθυπουργό
- Ο αόρατος γίγαντας του real estate: Πώς ο Mr Zara χτίζει τη δική του, παγκόσμια αυτοκρατορία στα ακίνητα
- Ασφαλιστικές: Εντείνονται οι πιέσεις κατά των ιδιωτικών κλινικών για το κόστος υγείας
- Ο Τραμπ απειλεί, οι αγορές περιμένουν: Δασμοί, πληθωρισμός και τραπεζικά αποτελέσματα στο ραντάρ των επενδυτών
