• First Top Stories

    Τζίνα & Μαριλένα Μαμιδάκη: ουδεμία σχέση με MAMIDOIL JETOIL και άρθρο 99

    Αναστάσης Φουφούνης, Μαριλένα και Τζίνα Μαμιδάκη


    Ουδεμία σχέση με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρείας MAMIDOIL JETOIL συμφερόντων Κ. & Ν. Μαμιδάκη δεν έχουν οι οικογένειες της κ. Τζίνας και Μαριλένας Μαμιδάκη. Αυτό επισημαίνεται σε ανακοίνωση που εξέδωσαν νωρίτερα οι τουριστικές επιχειρήσεις  Ι. Μαμιδάκη BLUEGR A.E,  και ο Πολυχώρος Πολιτισμού ΑΘΗΝΑΙΣ. Η ανακοίνωση των δυο εταιριών των κ. Τζινα και Μαριλένα Μαμιδάκη εξεδόθει καθώς κάποια δημοσιεύματα έκαναν λόγο για συνδεδεμένες δραστηριότητες με την MAMIDOIL JETOIL η οποία ζήτησε την υπαγωγή της στο άρθρο 99. Πηγές στο mononews ανέφεραν ότι οι δυο εταιρίες δεν έχουν κανένα πρόβλημα ρευστότητας.

    Αναστάσης Φουφούνης, Μαριλένα και Τζίνα Μαμιδάκη
    Αναστάσης Φουφούνης, Μαριλένα και Τζίνα Μαμιδάκη

    Όπως ανακοίνωσαν οι εταιρίες Bluegr και Αθηναις:

    “Οι τουριστικές επιχειρήσεις Ι. Μαμιδάκη BLUEGR A.E, ο Πολυχώρος Πολιτισμού ΑΘΗΝΑΙΣ καθώς και η οικογένεια Γεωργίου Μαμιδάκη – Τζίνα και Μαριλένα Μαμιδάκη, ιδρυτή του ομίλου πετρελαιοειδών Γ. Μαμιδάκη & ΣΙΑ ΑΕ, δηλώνουν ότι ουδεμία σχέση έχουν με τα δημοσιεύματα και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρείας MAMIDOIL JETOIL συμφερόντων Κ. & Ν. Μαμιδάκη και ζητούν ανακατασκευή και διόρθωση των δημοσιευμάτων και απόσυρση των φωτογραφικών αναρτήσεων που αφορούν τα πρόσωπα τους.”

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/thriler-savvatokiriako-gia-marinopoulo-ke-sklaveniti-epafes-ke-sizitisis-tis-ores-parontes-ke-trapezites/58079



    ΣΧΟΛΙΑ